پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ دی ۱۳۸۵، ۹:۳۰

برای تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین؛

مشعل از پیشرفت در روند مذاکرات حماس و فتح خبر داد

مشعل از پیشرفت در روند مذاکرات حماس و فتح خبر داد

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس از پیشرفت در روند مذاکرات بین دو جنبش حماس و فتح برای تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل ازخبرگزاری فرانسه، خالد مشعل در تماس تلفنی با "شیخ حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی"، وزیر امور خارجه قطر، وی را از پیشرفت درمذاکرات بین حماس و فتح مطلع کرد.

به گزارش خبرگزاری قطر، "خالد مشعل" در این تماس تلفنی اعلام کرد: در روند مذاکرات بین دو جنبش حماس و فتح که با هدف تشکیل دولت وحدت ملی در فلسطین انجام می شود، پیشرفت هایی به دست  آمده است.

این درحالی است که قرار است امروز "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به سوریه سفرکند، اما وی روزگذشته احتمال دیدارخود را با "خالد مشعل" رد کرد.

ازسویی دیگر "ابوعمرو" ازنمایندگان مستقل فلسطینی که میانجیگری بین این دو جنبش را برعهده دارد، پنجشنبه گذشته اعلام کرد: "ابومازن" و "خالد مشعل" امروز در دمشق با یکدیگر دیدار می کنند.

درگیری های اخیر بین طرفداران حماس و فتح که در دسامبرگذشته به وقوع پیوست، دست کم 30 تن از دوطرف کشته شدند.

کد خبر 436937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha