پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ دی ۱۳۸۵، ۱۰:۱۵

سید حسن نصرالله خبر داد:

دور جدید و قوی تر اعتراضات مردم لبنان به دولت سنیوره / طرح خاورمیانه جدید بوش در لبنان دفن شد / اولمرت هم رفتنی است

دور جدید و قوی تر اعتراضات مردم لبنان به دولت سنیوره / طرح خاورمیانه جدید بوش در لبنان دفن شد / اولمرت هم رفتنی است

دبیرکل جنبش حزب الله با اشاره به این مطلب که حرکت مخالفان دولت لبنان در روزهای آتی شکل قوی تر و جدی تری به خود می گیرد، گفت: برگزاری انتخابات زودهنگام از اولویت های مخالفان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، سید حسن نصرالله شب گذشته درگفتگو با تلویزیون المنار با اشاره به بحران کنونی این کشوراعلام کرد: مخالفان به تشکیل دولت وحدت ملی اکتفا نمی کنند، بلکه اولویت آنان برگزاری انتخابات زودهنگام است.

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان اعلام کرد: دولت انتقالی را برای برگزاری این انتخابات می پذیریم و همچنین دولت وحدت ملی را که این موضوعات را به اجرا درآورد. اول : تصویب دادگاه بین المللی برای بررسی ترور رفیق حریری نخست وزیر اسبق لبنان، دوم: وضع قانون جدیدی برای انتخابات، سوم: اجرای انتخابات زودهنگام و چهارم : برگزاری انتخابات ریاست جمهوری.

وی درادامه تاکید کرد: درحال حاضر خواسته مخالفان دولت برای برگزاری انتخابات زودهنگام جدی است و حتی اگر همه میانجیگران دنیا بیایند و بگویند این 11 وزیر را بگیرید، یا برنامه این کابینه، برگزاری انتخابات زودهنگام را دربرنگیرد، بعید می دانم که مخالفان دولت کنونی این موضوع را بپذیرند.

"سید حسن نصرالله" درپاسخ به این سوال که ساعت شروع تحرک جدید مخالفان چه موقع است؟ گفت : امشب( جمعه شب) رایزنی گروه های مخالف برای محقق شدن اهدافشان به اتمام می رسد و به احتمال زیاد شنبه یا یکشنبه بیانیه ای برای اعلام تحرک جدید مخالفان صادر می شود.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: به نظرمن این حرکت بسیار پرشور و بسیار مهم و جدی است و همه لبنانی ها را به مشارکت در آن دعوت می کنم.

وی خاطر نشان کرد: این تحرک بسیار مهم و تاثیرگذارخواهد بود و اگر ما را به هدفمان نرساند، با قدرت هرچه تمام ما را به این اهداف نزدیک می کند.

از طرفی دیگر "سید حسن نصرالله" گفت : امنیت اسرائیل مورد تهدید قرارگرفته است و طرح خاورمیانه جدید برای نجات دولت اسرائیل است که منجر به تقسیم خاورمیانه به دولت های کوچکتر تا شمال آفریقا می شود.

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان تاکید کرد: همه تحقیقات حاکی ازآن است که آمریکا و اسرائیل در تنگنایی واقعی در منطقه گرفتار شده اند.

سید حسن نصرالله با اشاره به جنگ 33 روزه اخیر اسرائیل علیه لبنان اعلام کرد: هدف این جنگ فراتراز بازپس گیری دو اسیر اسرائیلی و خلع سلاح حزب الله و حتی از بین بردن این جنبش بود.

وی با اشاره به سخنان "کاندولیزا رایس" وزیرامورخارجه آمریکا در آغاز این جنگ مبنی براینکه ارتش اسرائیل درها را به سوی خاورمیانه جدید می گشاید، خاطرنشان کرد: این طرح در لبنان دفن شد.

سید حسن نصرالله تاکید کرد: طرح آمریکا درمنطقه تقسیم آن به بخش های کوچکتر براساس مذهب،ریشه و نژاد و همچنین بر اساس دین است تا این بخش ها با یکدیگر در جنگ و نزاع قرارگیرند.

وی همچنین با اشاره به اینکه از شنیدن خبراستعفای "دان حالوتس" رئیس ستاد  مشترک ارتش رژیم صهیونیستی بسیار خوشحال شد، گفت که این موضوع را بعد از شکست اسرائیل در جنگ پیش بینی کرده بود.

سید حسن نصرالله تصریح کرد: "عمیر پرتز" وزیر جنگ و "ایهود اولمرت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به "حالوتس"
می پیوندند.

وی درادامه افزود: این برای اولین بار است که رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی از مقام خود کناره گیری می کند، چراکه این اولین جنگی بود که اسرائیل کاملا  درآن شکست خورد.

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان از سویی دیگر با اشاره به استراتژی جدید آمریکا در عراق با بیان اینکه انتظار دارد مقاومت ها در مقابله با  آمریکایی ها در عراق افزایش یابد، گفت: این استراتژی با شکست روبرو می شود.

سید حسن نصرالله گفت: به نظر من راه رهایی در عراق جهاد و مبارزه درعراق بر ضد نیروهای اشغالگر یا راه مقاومت است همان راهی که اکنون درفلسطین انجام می شود.

وی درعین حال بر انجام مذاکرات درباره مسائل داخلی درعراق تاکید کرد و خواستار خاموش شدن آتش فتنه انگیزی در این کشور شد.

کد خبر 436965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha