پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ دی ۱۳۸۵، ۱۳:۴۰

برای حل بحران هسته ای کره شمالی؛

آمریکا درباره پیشرفت در مذاکرات آتی شش جانبه ابراز امیدواری کرد

نماینده آمریکا در مذاکرات شش جانبه امروز ابراز امیدواری کرد که دور بعدی مذاکرات شش جانبه درباره خلع سلاح هسته ای کره شمالی که ممکن است به زودی برگزار شود، با پیشرفت همراه شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، کریستوفرهیل که هم اکنون سرگرم دیدار از ژاپن در دومین مرحله از سفرخود به سه کشور جنوب شرق آسیاست، گفت : چین، میزبان مذاکرات شش جانبه، در حال رایزنی با کشورهای درگیر در مذاکرات شش جانبه برای تعیین تاریخ دقیق مذاکرات آتی است ".

وی که امروز از کره جنوبی وارد ژاپن شد در جمع خبرنگاران در فرودگاه هاندا (توکیو) خاطر نشان کرد : ما مایل هستیم که این مذاکرات هرچه زودتر انجام شود  و امیدواریم که در دور بعدی به پیشترفتهای بیشتری دست یابیم .

کریستوفرهیل ابراز امیدواری کرد که در نشست بعدی مذاکرات شش جانبه که ممکن است اواخرماه نوامبر یا اوایل ماه فوریه برگزارشود؛ پیشرفتهای بیشتری حاصل شود .

نماینده آمریکا در مذاکرات شش جانبه درباره دیدارهای دو جانبه واشنگتن و پیونگ یانگ درباره تحریمها گفت : وزارت خزانه داری آمریکا به زودی مذاکرات را با کره شمالی درباره توقیف داراییهای پیونگ یانگ دربانک ماکائو از سرخواهد گرفت .

وی افزود : این مذاکرات ممکن است هفته جاری یا هفته آینده برگزار شود .

ازسویی ، بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد از برگزاری مذاکرات شش جانبه درآینده ای نزدیک استقبال کرد .

میشل مونتاس سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که دبیرکل از مذاکرات مثبت مذاکره کنندگان آمریکایی و کره شمالی در برلین دلگرم شده است .

مقامهای کره شمالی و آمریکا روز گذشته سخنان ضد و نقیضی درباره دستیابی به توافق در مذاکرات سه روزه خود در برلین ایراد کردند.

مذاکرات هسته ای آمریکا و کره شمالی از روز سه شنبه تا روز پنجشنبه (16 تا 18 ژانویه ) دربرلین برگزار شد .

کد خبر 437062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha