علی اصغر رفیعی نژاد در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تبدیل شهرضا به قطب گردشگری استان نیازمند برنامه ای هدفمند و معرفی ظرفیت های بکر و متعدد آن است.
وی تصریح کرد: موقعیت جغرافیایی شهرضا و استقرار آن در مجاورت جاذبه های گردشگری ظرفیت مناسبی را برای توسعه و احیای صنعت گردشگری در شهرضا فراهم کرده است.
فرماندار شهرضا گفت: یکی از مولفه های مهم در خروج از اقتصاد متکی به نفت، توجه به ظرفیت های بومی در حوزه های مختلف است.
وی تقویت و توسعه زیرساختهای گردشگری را عامل مؤثری در ایجاد اشتغال و توسعه صنعت گردشگری دانست و ادامه داد: رویکرد سیاست های گردشگری باید نو و زمینه ساز تولید ثروت و اشتغال باشد.
رفیعی نژاد تقویت گردشگری را نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی دانست و افزود: ما آمادگی همکاری همه جانبه با بخش خصوصی در بحث های گردشگری در شهرستان را داریم.
وی گفت: برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر باید شرایط ایجاد کار در روستاها فراهم شود.
فرماندار شهرضا تصریح کرد: زمانی که شرایط زندگی برابر بین شهر و روستا ایجاد شد مهاجرت از روستاها به شهر صورت نمی گیرد.
وی با بیان محدودیت های مالی دولت گفت: لازم است شهرداران، اعضای شوراها و دهیاران روستاها به شناسایی ظرفیت های شهر و روستا به منظور تعریف درآمدهای پایدار، تولید ثروت، اشتغال زایی و جذب سرمایه گذار توجه ویژه ای داشته باشند.
رفیعی نژاد گفت: باید میزان مشارکت مردم در برنامه های شهرداری و اداره شهر و روستا بر اساس ظرفیت های بخش خصوصی و منابع مردمی هرچه بیشتر افزایش یابد که یک عامل اصلی این امر، جلب اعتماد مردمی است.
وی ادامه داد: کم آب معضل بزرگی است که امروز تمام روستاها با آن رو به رو بوده و باید با برنامه ریزی درست آن را مدیریت کرد.
فرماندار شهرضا اظهار داشت: وجود امامزاده واجب التعظیم شاهرضا (ع) ما را به یکی از بزرگترین قطب گردشگری زیارتگاهی استان تبدیل کرده اما متاسفانه بهره وری و بسترهای لازم انجام نشده است.
وی گفت: هر چند مشکلات وجود داشته اما با تلاش بیشتر و مسئولیت پذیری و اتحاد بین مردم و مسئولان همه این ها قابل حل است.
رفیعی نژاد اضافه کرد: باید دهیاران وابستگی خود را به دولت کم کرده و خود منبع و درآمد پایدار داشته باشند تا بسیاری از مشکلات آنها حل شود.
نظر شما