پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آذر ۱۳۸۲، ۱۱:۵۲

رييس جمعيت هلال احمر :

ترويج نااميدي در جوانان بزرگترين خيانت به ملت است

ترويج نااميدي و ياس در جوانان بزرگترين خيانت به ملت است كه جمعيت هلال احمر با مشاركت دادن هر چه بيشتر جوانان در فعاليت هاي عام المنفعه مي تواند گامي موثر در كاهش اين پديده در جامعه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، رييس جمعيت هلال احمر در چهارمين گردهمايي سراسري دبيران كانونهاي دانشجويي جمعيت هلال احمر با بيان اين مطلب افزود:" با توجه به نقش مهم كانونهاي دانشجويي هلال احمر در مشاركت قشر بزرگ و فرهيخته جوانان و ايجاد روحيه نشاط وپويايي در آنها مي تواند اقدامات عملي و كارآمدي در اين ميان داشته باشد."

دكتر احمد علي نوربالا با حساس خواندن شرايط كنوني جامعه گفت:" با توجه به اينكه در آستانه انتخابات مجلس در طي ماههاي آتي قرار گرفته ايم امكان نفوذ گروهاي سازمان يافته و يا سازمان نيافته براي ايجاد جو متشنج در بين جوانان وجود دارد لذا تمامي نهادهاي مسئول بايد اقدامات لازم را در اين ميان انجام دهند."

وي با تاكيد بر اصل بي طرفي جمعيت هلال احمر، افزود:" اصل بي طرفي با بي غيرتي و بي تفاوتي نسبت به قضاياي مختلف متفاوت است و جمعيت هلال احمر با دنباله روي از اصل بي طرفي فعال و داشتن پرچم سفيد صلح و دوستي مي تواند مهمترين نقش را در هدايت جوانان در اين عرصه حساس داشته باشد."

وي بسترسازي براي فرهنگ دوستي و تفاهم، زدودن فضاي عداوت و خصومت را اولويت هاي پيش بيني شده در برنامه هاي اين جمعيت خواند و گفت:" رسيدگي به مشكلات بهداشتي و امدادي در برخورد با سوانح طبيعي مانند زلزله، سيل و ... و مشكلات اجتماعي نظير پيشگيري و كنترل انواع بيماريها و ناهنجاريهاي اجتماعي همچون اعتياد  از ديگر حيطه هاي فعاليت هاي جمعيت هلال احمر محسوب مي شود."

دكتر نوربالا با اشاره به اينكه 10 ميليون نفر از جمعيت ايران زير خط فقر زندگي مي كنند،  گفت:" اگر چه ارگانهاي مختلف حمايتي نظير كميته امداد، سازمان بهزيستي و...  در جهت كمك به اين انسانها در تلاش هستند ولي منابع اين نهادهاي دولتي محدود است و علاوه بر اينكه تنها يك عده بسيار نيازمند را شامل مي شود در مواردي  شأن افراد نيازمند زيرپا گذاشته مي شود."

وي با اشاره به شعار حفظ كرامت انساني به عنوان محوري ترين شعار اين جمعيت در مسير آينده گفت:" ايجاد مراكز تعامل داوطلبان كه تا كنون چندين مركز آن به بهره برداري رسيده است ، علاوه بر حفظ كرامت انساني، اقدامي موثر در تسكين درد نداري افراد نيازمند كشور است."

رييس دانشگاه آزاد اسلامي نيز با اشاره به جايگاه انسان در مكتبهاي مختلف در سراسر جهان گفت:" هيچ مكتبي به حد اسلام براي انسان جايگاه وشأن قايل نشده است زيرا در اكثر موارد بيشتر مسلكهايي كه مدعي حفظ كرامت انساني و رعايت حقوق بشري هستند در عمل به گونه اي ديگر رفتار مي كنند."

دكتر عبدالله جاسبي با اشاره به نقش جمعيت هلال احمر به كاهش زجر دردمندان و رفع  تحقير نيازمندان گفت:" كانونهاي دانشجويي به سبب اينكه فاقد هرگونه موضع گيري سياسي، قومي و نژادي است ،  مي تواند نقش مهمي در جذب نسل جوان و بكارگيري بهينه اين نيروهاي بالقوه وعظيم در جامعه ايران داشته باشد."

وي اين مهم را در سايه برنامه ريزي  و همت مسئولان اين مجموعه محقق دانست و ادامه داد:" تمامي تشكلهاي موجود در جامعه ايران اعم از سياسي ، علمي و ... حداكثر تنها قادر به جذب 20 تا 25 درصد جوانان هستند لذا حجم عظيمي از جوانان بدون آنكه در حيطه مشخصي فعاليت داشته باشند در جامعه و دانشگاهها وجود دارند كه جمعيت هلال احمر مي تواند با جذب اين منابع باارزش در خدمت اقدامات بشردوستانه و عام المنفعه خدمت بزرگي به جامعه كند."

گفتني است چهارمين گردهمايي سراسري دبيران كانونهاي دانشجويي جمعيت هلال احمر امروز صبح با حضور 419 نماينده از دانشگاههاي سراسر كشور و جمعي از مسئولان جمعيت هلال احمر و وزارت علوم تحقيقات و فنآوري آغاز به كار كرد و اين گردهمايي تا فردا ادامه خواهد داشت.

 


 

کد خبر 43717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha