پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۹:۳۰

سرپرست معاونت سیاسی استانداری خراسان شمالی:

مفسدان اقتصادی به ایجاد جنگ روانی دامن می زنند

مفسدان اقتصادی به ایجاد جنگ روانی دامن می زنند

بجنورد- سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی گفت: امروز حربه دشمن ایجاد جنگ روانی است که مفسدان اقتصادی به آن دامن می زنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود ثمینی شامگاه دوشنبه در جشن روزخبرنگار که توسط شهرداری بجنورد برگزار شد، بابیان اینکه برخی به جنگ روانی با دشمن دامن می زنند، اظهار کرد: با این وجود مراقبت از منافع نظام و مردم ضرورت دارد و  باید مسئولان با همدلی برای رفع مشکلات موجود کشور تلاش کنند تا جنگ های روانی و تبلیغات دشمنان خنثی شود.

ثمینی افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی می دانند ایران نفوذ قابل توجهی در جهان دارد و از هیچ تردیدی هراس نخواهد داشت، از این رو حربه اقتصادی را در پیش گرفته اند.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر امیدوار کردن مردم برای خروج از مشکلات موجود تاکید داشته اند که انجام آن با کمک خبرنگاران میسر است.

سرپرست معاونت سیاسی استانداری خراسان شمالی بیان کرد: با این وجود امروز رسالت خبرنگاران و رسانه ها نسبت به گذشته خطیرتر است چرا که باید با حفظ منافع ملی و نقد بجا، امیدواری را به جامعه منتقل کنند.

ثمینی در ادامه به خروج آمریکا از برجام اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور آمریکا با داشتن اطلاعات غلط نسبت به حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و با هدف اجرای تحریم ها، بدون اینکه فرآیند قانونی را طی کند یک جانبه از برجام خارج شد.

وی اظهار کرد: درشرایطی که دشمنان نظام تصور از بین بردن ایران را داشتند، انسجام بین سه قوا بیشتر و در تقابل با دشمن یکپارچه شدند.

فرماندار بجنورد در ادامه بر نقد به موقع و بیان کمبودها توسط خبرنگاران تاکید کرد و گفت: خدمات و اقداماتی که در شرایط سخت توسط مسئولان انجام می شود باید به اطلاع مردم رسانده تا ناامید نشوند.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این مراسم از خبرنگار خبرگزاری مهر و همچنین دو خبرنگار صدا و سیمای خراسان شمالی که در مسابقات چهارجانبه دارت صاحب مقام شده بودند، تقدیر شد.

کد خبر 4374058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha