پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آذر ۱۳۸۲، ۱۳:۴۷

عنان:

اوضاع حقوق بشر در عراق تاسف بار است

كوفي عنان" دبير كل سازمان ملل در گزارشي كه به مجمع عمومي فرستاد، اوضاع حقوق بشر را در عراق تاسف بار خواند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از مركز اطلاعات سازمان ملل ، "كوفي عنان" دبير كل سازمان ملل در پي مشاهده وضعيت حقوق بشر درعراق اعلام كرد وضعيت نابهنجار در اين كشور فقط با راه حل هاي نظامي حل نمي شود.
عنان درگزارش قبلي كه براي مجمع سران سازمان ملل آماده كرد، اظهار داشت: خطراتي كه از سوي حملات شورشيان مردم را تهديد مي كند، از شدت روزافزوني برخوردار است و مردم اين منطقه را به شدت تهديد مي كند و راهكارهاي نظامي، اين موضوع را برطرف نخواهد كرد. "
وي ازهيئت كمكي سازمان ملل در عراق خواست كه به برقراري امنيت در اين كشور كمك كنند و اوضاع مردم را از لحاظ امنيتي ارتقا بخشند.
دبيركل سازمان ملل با اشاره به لزوم بررسي بيشتر وضعيت حقوق بشر در عراق اعلام  كرد سياست گذاري هاي جديد دراين كشور بايد با توجه به نيازهاي موجود صورت بگيرد.  وي از ديدار هيئتي از سازمان در آغاز سال 2004 از عراق خبر داد.

کد خبر 43750

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha