پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

تمیم: ۱۵ میلیارد دلار به شکل مستقیم در ترکیه سرمایه گذاری می‌کنیم

تمیم: ۱۵ میلیارد دلار به شکل مستقیم در ترکیه سرمایه گذاری می‌کنیم

امیر قطر در جریان دیدار با رئیس جمهور ترکیه از سرمایه گذاری ۱۵ میلیارد دلاری این کشور در ترکیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در جریان دیدار با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که کشورش ۱۵ میلیارد دلار به شکل مستقیم در ترکیه سرمایه گذاری خواهد کرد.

سفیر قطر در ترکیه: ترکیه همپیمان راهبردی ما است

از سوی دیگر سالم بن مبارک آل شافی سفیر قطر در ترکیه گفت: ترکیه همپیمان راهبردی ما است و در حمایت لازم از آن تردیدی به خود راه نمی دهیم. دو کشور در زمینه موضوعات منطقه ای و بین المللی مواضع مشترکی دارند که به نفع دو ملت است. سفر امروز امیر قطر به ترکیه گواه روابط قوی میان دو کشور است.

وی افزود: بسیاری از شهروندان قطری به صرافی ها برای خرید لیر ترکیه با هدف تقویت و حمایت از ارز ترکیه رفتند.

سفیر قطر در ترکیه گفت: ما مجددا حمایت خود از ملت ترکیه در مشکل کنونی اعلام می داریم و بر روابط محکم با ترکیه تاکید می کنیم زیرا ترکیه جایگاه ویژه ای نزد ملت ما دارد.

کد خبر 4375986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha