پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۷

مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی خبر داد؛

اعطای ۱۰۰میلیاردتومان تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امدادمرکزی

اعطای ۱۰۰میلیاردتومان تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امدادمرکزی

اراک- مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی گفت: امسال ۱۰۰میلیارد تومان تسهیلات تحت عنوان اشتغال قرض‌الحسنه به مددجویان کمیته امداد استان مرکزی پرداخت می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیته امداد، قنبر موسی نژاد با بیان اینکه منابع قرض‌الحسنه اشتغال مددجویی در سال جاری نسبت به سال گذشته دو برابر شده است، گفت: در سال جاری با کمک دولت و همکاری مجلس شورای اسلامی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از سه هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی ایجاد شده، مطرح کرد: استان مرکزی از جایگاه مطلوب کشوری در ایجاد اشتغال مددجویی برخوردار است و پیش بینی می شود در سال جاری پنج هزار فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت در این استان ایجاد شود.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی گفت: با نگاه ویژه دولت و مجلس در سال گذشته مستمری مددجویان تحت حمایت سه برابر شده و در سال جاری نیز ۱۴ درصد رشد داشته است.

کد خبر 4376442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha