به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، میرک توپولانک ضمن تاکید بر اینکه اتحادیه باید برای تصویب قانون اساسی جدید تلاش کند، یاد آور شد که این قانون بصورت یک سند باید از نمونه قبلی آن ساده تر باشد.
توپولانک در یک گفتگوی تلویزیونی گفت که اتحادیه اروپا نیازمند یک پیمان جدید است اما اضافه کرد: ما نمی توانیم به سندی که اخیراً رد شده بازگردیم.
قانون قبلی این اتحادیه از سو 18 کشور مورد قبول قرار گرفت، اما شهروندان هلند و فرانسه در نظر خواهی سال 2005 آن را رد کردند.
اظهارات این مقام جمهوری چک در حالی است که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان که کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را در نیمه اول سال 2007 بر عهده دارد، قرار است جمعه از این کشور دیدن کند.
مرکل درصدد است تا ملاحظات 27 عضو اتحادیه را درباره متن پیمان جدید که باید به عنوان قانون اساسی ازسوی اعضا مورد تائید قرار گیرد بشنود.
نظر شما