پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۱۲

معاون پژوهش ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش:

فعالیت ۴۵۰۰ طلبه ثابت در مدارس/طرح هر مدرسه یک طلبه اجرایی می شود

فعالیت ۴۵۰۰ طلبه ثابت در مدارس/طرح هر مدرسه یک طلبه اجرایی می شود

بیرجند- معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش از فعالیت چهار هزار و ۵۰۰ طلبه ثابت در مدارس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رحیمی پیش از ظهر یکشنبه در دومین گردهمایی اعضاء کمیته همکاری‌های حوزه‌های علمیه آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان خراسان جنوبی بیان کرد: آموزش و پرورش باید فعالیت‌های یکدیگر را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی درست، به تربیت نیروی انسانی بپردازیم، گفت: حوزه‌های علمیه باید برنامه‌ای چندساله برای تربیت بچینند.

رحیمی با تاکید بر اینکه باید نگاه آموزش و پرورش به حوزه‌های علمیه راهبردی باشد، اظهار کرد: باید در کمیته‌ها تصمیمات جمعی باشد و اجرای آن را به عهده دستگاه‌ها بگذاریم.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش افزود: ۱۰۵ راهکار سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بدون همکاری حوزه‌ها نتیجه‌بخش نیست.

وی با بیان اینکه امروز زیرساخت‌های لازم برای همکاری حوزه‌ها و آموزش و پرورش فراهم است، اظهار کرد: تاکنون آورده حوزه‌های علمیه برای آموزش و پرورش قریب به ۷۰ میلیارد تومان است.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه چهار هزار و ۵۰۰ طلبه ثابت در مدارس وجود دارد، گفت: سالانه چهار میلیارد تومان در طرح تربیتی امین آموزش و پرورش هزینه می‌شود.

وی از وجود ۱۰۵ هزار مدرسه در کشور خبر داد و گفت: طرحی آماده می‌کنیم که در هر مدرسه یک طلبه به صورت تمام وقت حضور داشته باشد.

رحیمی با اشاره به نقش موثر کمیته همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش بیان کرد: این کمیته در هر استان و شهرستان، قرارگاه فرهنگیان نقطه بوده که از بسیاری از تشریفات کنار گذاشته می‌شود.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش بیان کرد: کمیته همکاری بدون داشتن برنامه موفق نخواهد بود که باید مورد توجه قرار گیرد.

رحیمی با بیان اینکه داشتن برنامه، نیازمندی‌ها را اولویت‌بندی می‌کند، افزود: همچنین منابع موجود را بر اساس اولویت‌ها اختصاص می‌دهد.

وی با بیان اینکه شرط فعالیت در کمیته‌های همکاری مدیریت جهادی و انقلابی است، اظهار کرد: مدیریت جهادی فارغ از هر تشریفات، به هدف می‌اندیشد.

کد خبر 4378782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha