پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مرداد ۱۳۹۷، ۹:۱۰

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن:

۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان رزن به کشت کلزا اختصاص یافت

۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان رزن به کشت کلزا اختصاص یافت

همدان - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن گفت: ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان رزن به کشت کلزا اختصاص یافته است.

محمود فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در سال زراعی ۹۶-۹۷ حدود ۱۷۰ هکتار از اراضی شهرستان رزن به کشت کلزا اختصاص یافته بود که از این میزان کشت حدود ۳۱۰ تن کلزا توسط بهره برداران رزنی برداشت و به مراکز خرید مربوطه تحویل شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن عنوان کرد: در سال زراعی ۹۷-۹۸ نیز برش شهرستانی ابلاغ شده شامل ۸۰۰ هکتار کشت کلزا است که با توجه به سیاستهای ترویجی این مدیریت مبنی بر کشت گیاهان با نیاز آبی کم پیش بینی می شود ۸۰۰ هکتار از زمین‌های قابل کشت شهرستان با همکاری کشاورزان منطقه به کشت کلزا اختصاص یابد.

وی همچنین اضافه کرد: در راستای توسعه کشت دانه‌های روغنی، دولت نیز سیاست‌های حمایتی از جمله حل و فصل مشکلات بازرگانی، تحویل آسان و پرداخت به موقع بهای محصول، به کارگیری کارشناسان و مشاوران با تجربه داخلی را در دست اجرا دارد.

فتحی ادامه داد: اگر کشاورزان به ادوات اختصاصی برای کاشت، داشت و برداشت کلزا نیاز داشته باشند می توانند از محل اعتبارات مکانیزاسیون وام خرید ادوات با بهره ۱۵ درصد دریافت کنند.

کد خبر 4379519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha