پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ بهمن ۱۳۸۵، ۱۰:۲۶

سخنگوی شورای‌نگهبان:

برگزاری همزمان دو انتخابات موفقیت آمیز بود

برگزاری همزمان دو انتخابات موفقیت آمیز بود

دکتر عباسعلی کدخدایی گفت: برگزاری همزمان دو انتخابات چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با وجود داشتن سختی‌های خاص خود، موفقیت آمیز بود.

به گزارش خبرگزاری مهر،‌ دکتر عباسعلی کدخدایی در جمع مسئولان نظارتی استان خراسان رضوی افزود: نقطه اوج این موفقیت مشارکت بیش از 62 درصدی مردم در این انتخابات بود.

وی با اشاره به کاهش چشمگیر اعتراضات و شکایت‌ها در این دوره از انتخابات گفت: با وجود همزمانی دو انتخابات سراسری، اما با تمهیدات نظارتی تخلفات کاهش یافت و روند انتخابات در سلامت کامل برگزار شد.

دکتر کدخدایی خاطر نشان کرد: مشارکت حداکثری مردم در این انتخابات توطئه دشمنان برای تحقق مشارکت حداقلی را ناکام گذاشت.
وی در بخشی از سخنان خود تهدیدات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را فاقد ارزش و اعتبار دانست و افزود: رئیس جمهور آمریکا به دلیل شکست پی در پی سیاست جنگ طلبانه در خاورمیانه از جمله عراق و افغانستان اعتبار خود را از دست داده است.

قائم‌مقام دبیر شورای‌نگهبان در ادامه با انتقاد از سیاست دوگانه آمریکا و شورای امنیت در قبال کشورهای استفاده‌کننده از انرژی هسته‌ای گفت: جمهوری اسلامی ایران از حقوق مسلم خود در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای عقب‌ نشینی نخواهد کرد.

کد خبر 438060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha