پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ بهمن ۱۳۸۵، ۱۵:۲۲

یک تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفتگو با مهر:

آمریکا در پی حفظ آبروی از دست رفته خود در خاورمیانه است

آمریکا در پی حفظ آبروی از دست رفته خود در خاورمیانه است

مهدی فتحی تحلیلگر مسائل بین‌الملل گفت: راهبرد جدید آمریکا، حفظ آبروی از دست رفته خود در خاورمیانه است.

مهدی فتحی تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب اظهار داشت: دولتمردان کاخ سفید برای حفظ آبروی خود دست به اعزام بیست و یک هزار سرباز جدید به عراق زده اند تا بتوانند بدین طریق آبروی از دست رفته خود را باز گرداند، اما شرایط به گونه ای است که مسئولان کاخ سفید برای اینکه در این زمینه نیز شکست نخورند، دست به رایزنی با کشورهای عربی منطقه زده اند تا شاید کشورهای عربی در بحران خاورمیانه با آنان کمک شایانی کنند.

وی افزود: در حال حاضر موقعیت ژئوپولوتیک منطقه به نفع ایران است، زیرا تلاش های آمریکا درمنطقه و ایجاد نا امنی باعث شده تا موقعیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه افزایش پیدا کند.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل ادامه داد: آمریکا در سالهای اخیر به بهانه اینکه به دنبال برقرای دموکراسی در خاورمیانه است، دست به جنگ افروزی های زده که همین امر، امنیت منطقه را به خطر انداخته و نمونه بارز آن حمله آمریکا به عراق و افغانستان است.

فتحی خاطر نشان کرد: امروز آسیب های جدی سیاست آمریکا در عراق خود را نشان داده و مقامات کاخ سفید در تلاشند تا با ربط دادن ایران به مسئله عراق، در مسیر غیر واقعی حرکت کرده و خود را به دلیل گرفتاری در نا آرامی های عراق و گاه افغانستان و نیز شدت گرفتن تعارض هایش با تهران، از این حالت خارج نمایند. 

کد خبر 438280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha