پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۲۷

با حضور استاندار بوشهر؛

بهره‌برداری از پروژه‌های دیر آغاز شد/افتتاح مدرسه امیرکبیر بردخون

بهره‌برداری از پروژه‌های دیر آغاز شد/افتتاح مدرسه امیرکبیر بردخون

بوشهر - با حضور استاندار بوشهر، افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های هفته دولت شهرستان دیر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار بوشهر صبح یکشنبه در آیین افتتاح مدرسه امیرکبیر بردخون با گرامیداشت یاد شهدای دولت اظهار داشت: برخی از پروژه ها از زمان آغاز طولانی شده که معتقدیم پروژه‌ها نباید زمانبر شود زیرا تأثیر منفی دارد و با همت و مشارکت همه دست اندرکاران بویژه حوزه عمرانی و نوسازی و سازمان مدیریت امروز شاهد راه اندازی یکی از پروژه ها در منطقه هستیم.

عبدالکریم گراوند اجرای سریع پروژه ها را الگویی برای مدیریت استان و مجموعه مدیران دانست و گفت: رضایت مردم بسیار مهم است و مصمم هستیم به جای ریز کردن اعتبارات و پراکنده کاری پروژه ها را در سریع ترین زمان تکمیل کنیم.

وی با بیان اینکه روند تکمیل پروژه ها در دهه فجر نیز ادامه پیدا می کند، افزود: از منابع محدود به درستی استفاده کنیم چرا که اقدام به امور متفرقه و بی هدف نتیجه ای ندارد.

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز گفت: مدرسه ۹ کلاسه امیر کبیر با دو هزار متر مربع اعیان و ۲۵۰۰ مترمربع محوطه سازی و اعتبار کل ۳۵ میلیارد ریال تکمیل و به بهره برداری می رسد.

احمد مرادی افزود: سال ها از آغاز کار این پروژه می گذرد و تنها پروژه ای بود که بسیار زمانبر شد و بالاخره با حمایت استاندار و همه مسئولان به سرعت تکمیل و آماده بهره برداری شد.

وی از همراهی و مشارکت همه مسئولان استان، شهرستان و بخش تقدیر کرد و بر تکمیل پروژه های آموزشی و پرورشی استان تأکید کرد.

در آیین بهره برداری این مدرسه، تعدادی از مسئولان استان، شهرستان و بخش و فرهنگیان منطقه بردخون حضور داشتند.

کد خبر 4384800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha