به گزارش خبرنگار مهر ، نادر مشایخی در میز گرد بررسی عملکرد ارکستر سمفونیک تهران با بیان این مطلب گفت : اگر مجموع مسائل موجود در ارکستر را با دقت بررسی کنیم متوجه خواهیم شد با کمی برنامه ریزی و صرف وقت می توان مشکلات را حل کرد به عنوان مثال جذب اسپانسر برای برگزاری کنسرت یکی از راه حل های حل مشکلات است ؛ به نظر من می توان ارکستر سمفونیک را به سوی نیمه خصوصی شدن سوق داد .
مشایخی در ادامه افزود:اگر بتوان سرمایه گذاری در بخش خصوصی داشته باشیم به راحتی می توان بخش عمده ای از مشکلات را حل کرد چون تا جائی که اطلاع دارم وزارت ارشاد در طول سال فقط 12 کنسرت موظفی را هزینه می کند و با توجه به اینکه باید بودجه در نظر گرفته شده را بین گروه های مختلف تقسیم کند اولا امکان تقسیم پول بیشتریه نوازنده های ارکستر سمفونیک وجود ندارد واز طرفی هزینه های جانبی برگزاری کنسرت مانند هزینه سالن ،امکانات موجود در صحنه ، وسائل و تجهیزات صدابرداری بالا است و هزینه ای که ارشاد می دهد تنها جوابگوی همین بخش از برگزاری کنسرت است.
رهبرارکسترسمفونیک تهران درادامه به نبود انگیزه کافی در بین نوازنده های ارکستر اشاره کرد وگفت: جدا از کار حرفه ای تمام کسانی که در عرصه موسیقی فعالیت می کنند باید از همین راه امرار معاش کنند به همین دلیل حقوقی که به نوازنده های ارکستر بعد از تاخیر فراوان تعلق می گیرد کفاف زندگی را نمی دهند و آنها مجبورند کارهای جانبی هم داشته باشند در نتیجه وقت کمتری را برای تمرین می گذارند و در عین حال با بی انگیزگی در ارکستر حاضر می شوند .
مشایخی در پایان به شورای فنی ارکستر اشاره کرد وگفت:فضای لازم برای کار و تمرین اعضای گروه باید ایجاد شود و شورای فنی ارکستر سمفونیک باید بیش از گذشته فعال شود تا بتوان سر وسامانی به کل مسائل مربوط به ارکستر سمفونیک تهران داد.
نظر شما