پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ بهمن ۱۳۸۵، ۱۵:۰۹

مدیرعامل شرکت ملی نفت:

ایران به‌عنوان یک عرضه کننده باثبات در بازار نفت باقی می‌ماند

ایران به‌عنوان یک عرضه کننده باثبات در بازار نفت باقی می‌ماند

جمهوری اسلامی ایران روابط سازنده و بلند مدتی با مشتریان نفت خام خود دارد و تلاش خواهد کرد به عنوان یک عرضه کننده با ثبات و مطمئن باقی بماند. همچنین در صورت تمایل اوپک، ایران برای کاهش تولید بیشتر به منظور تضمین ثبات بازار آمادگی دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نوسان شدید اخیر در قیمت نفت را برای برنامه ریزی تولید و بازار نفت و شرکت‌های سرمایه گذاری زیانبار توصیف کرد.

غلامحسین نوذری اظهار داشت: ایران تلاش نموده است با همکاری سایر اعضای اوپک ثبات نسبی را بر بازار نفت حاکم نماید و بر این اساس طی دو ماه گذشته میزان پایبندی ایران به کاهش تولید تعهد شده توسط سازمان حتی بر اساس برآورد منابع ثانویه بسیار مطلوب بوده است. عملا این همکاری به طور کامل صورت گرفته و میزان کاهش تولید قریب به 100 درصد میزان تعهد شده بوده است.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران کاهش اخیر در تولید نفت کشورمان را عمدتا از حوزه‌های کرنج و پارسی، سروش و نوروز اعلام و خاطر نشان کرد که این اقدامات هم برای مشتریان قراردادهای بلند مدت و همین طور تکه محموله صورت پذیرفته است.

وی همچنین اظهار داشت که اطمینان دارم در صورت لزوم سازمان اوپک، جمهوری اسلامی ایران آمادگی کاهش تولید بیشتر را نیز برای تضمین ثبات بازار خواهد داشت.

کد خبر 439390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha