به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده ظهر چهارشنبه در حاشیه نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران افزود: در این جلسات علاوه بر مباحث حول محورهای هماهنگی با دستگاه ها، به ویژه دستگاه های خدمات رسان، مباحث تامین مالی با ارائه تسهیلات یکی از محورهای فعالیت است.
دیودیده خاطرنشان کرد: برنامه تسهیلات رونق در سال جاری نیز اجرایی شده و برنامه ها و دستور العمل ها به دستگاه ها و بانک ها ابلاغ شده است.
دیویده ابراز داشت: در کنار تسهیلات روستایی و فراگیر، تسهیلات رونق برای بازسازی و نوسازی تخصیص می یابد.
وی افزود: توسعه و بازسازی یکی از برنامه های مهم ما است و در بخش تسهیلات سرمایه در گردش و طرح های بالای ۶۰ درصد نیز هدفگذاری هایی انجام می شود.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان گفت: طی سال گذشته بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق پرداخت شده که نقش موثری در تثبیت اشتغال داشته است.
دیودیده تصریح کرد: کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از سال ۹۴ فعال شده و با هدفگذاری های انجام شده در کارگروه های فرعی، مصوبات به کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ارسال شد و برنامه هایی در این محور اجرایی شد.
دیودیده از خروج ۵۵ واحد از وضعیت رکود طی سال ۹۴ تا شهریور ماه سال ۹۷ در استان خبر داد و بیان داشت: در همین راستا بیش از ۳۰۰ نفر ظرفیت اشتغال محقق و تثبیت شد.
نظر شما