پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۰۲

نادری:

مدیرانی که به زلزله‌زده‌ها وعده وعید دادند را درمجلس معرفی می‌کنم

مدیرانی که به زلزله‌زده‌ها وعده وعید دادند را درمجلس معرفی می‌کنم

کرمانشاه_نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی گفت: اسامی مدیرانی که به زلزله زده ها قول هایی دادند و به آنها عمل نکردند را در صحن مجلس معرفی می کنم.

به گزارش خبرنگار مهر، شهاب نادری امروز جمعه در جلسه ستاد بازسازی استان که در سرپل ذهاب برگزار شد ، اظهار داشت: وضعیت شهرستان ثلاث باباجانی با تمام شهرستان های دیگر متفاوت است، بعد از زلزله ۷.۳ ریشتری تاکنون چندین زلزله ۵ و ۶ ریشتری در این مناطق رخ داده است.

وی با انتقاد از عملکرد آبفای روستایی استان کرمانشاه ، تصریح کرد: مردم برخی روستاها برای آب درگیر شده اند.

نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی گفت: آب هست اما مدیریت نیست؛ وضعیت روستاها در حال حاضر بحرانی است.

نادری از عملکرد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان نیز انتقاد کرد و افزود: به دلیل کم کاری این اداره کل جاده های شهرستان ثلاث باباجانی وضعیت نامناسبی دارند و هر روز در جاده های این منطقه شاهد وقوع تصادف هستیم.

وی اظهار داشت: بی انصاف نیستم اما وکیل مردم هستم ، در این شرایط بحرانی اگر وعده و قولی می دهیم باید عمل کنیم.

نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اسامی مدیرانی که بعد از زلزله به شهرستان ثلاث باباجانی آمدند و به مردم قول و وعده دادند اما آنها را اجرایی نکردند را در صحن مجلس اعلام می کنم.

وی همچنین بیان داشت: افزایش کمک بلاعوض و تسهیلات زلزله زدگان با وجود اینکه مصوب شده اما به هیچکس هنوز اعطا نشده است.

کد خبر 4396636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha