پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷

دستگیری قاتل فراری پس از ۱۲ سال توسط پلیس ایرانشهر

دستگیری قاتل فراری پس از ۱۲ سال توسط پلیس ایرانشهر

ایرانشهر - جانشین انتظامی ایرانشهر از شناسایی و دستگیری قاتل فراری بعد از ۱۲ سال از وقوع جرم خبر داد.

سرهنگ حسن کیخا در گفت و گو با خبرنگار مهر در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی قتل مردی ۳۵ ساله در فروردین ماه سال ۸۵ در شهرستان عسلویه و متواری شدن قاتل از محل وقوع جرم، دستگیری قاتل در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با تحقیقات و بررسی های انجام شده و اشراف اطلاعاتی کاراگاهان پلیس، قاتل که مردی ۳۰ ساله، اهل سیستان و بلوچستان، همکار و هم اتاقی مقتول در شهرستان عسلویه بود شناسایی شد.

این مقام مسئول بیان کرد: مأموران پلیس ایرانشهر او را که به صورت مخفیانه وارد ایرانشهر شده بود شناسایی کردند و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر و به فرار ۱۲ ساله وی پایان دادند.

سرهنگ کیخا گفت: قاتل در طول این سال ها در شهرهای مختلف و روستاهای دورافتاده ایران به صورت ناشناس زندگی می کرد و خانواده اش نیز از او خبری نداشتند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در تحقیقات تخصصی کارآگاهان علت قتل، نزاع و درگیری ناشی از اختلافات شخصی اعلام شد تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی و سیر مراحل قانونی در مراجع قضایی روانه زندان شد.

جانشین انتظامی ایرانشهر خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با قاطعیت با برهم زنندگان نظم و امنیت که قصد دارند منطقه را ناامن جلوه دهند برخورد می کند و از عموم شهروندان درخواست کرد هرگونه موارد مشکوک را با سامانه فوریت های پلیس ۱۱۰ به پلیس اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 4401378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha