پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ بهمن ۱۳۸۵، ۱۳:۱۳

طی 10 ماهه ابتدایی امسال صورت گرفت ؛

صدور بیش از 5/2 میلیون فقره انواع گواهینامه در کشور

صدور بیش از 5/2 میلیون فقره انواع گواهینامه در کشور

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت: طی 10 ماهه اول سال جاری ، 2 میلیون و 530 هزار فقره انواع گواهینامه اعم از ب 1 یکساله ، ب 1 پنج ساله ، پایه یک و موتورسیکلت در سطح کشور صادر و از طریق پست به درب منازل افراد ارسال شد.

سرهنگ حسن رضایی مجد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از این تعداد یک میلیون و 683 هزار فقره انواع گواهینامه جدید الصدور ، 664 هزار گواهینامه تعویضی و 191 هزار گواهینامه المثنی اعم از گواهینامه های ب 1، پایه یک و موتورسیکلت در سطح کشور ، صادر شده است.

وی در رابطه با گواهینامه های جدیدالصدور ب 1 در کشور یادآور شد: پلیس راهور ناجا به منظور رفاه حال متقاضیان اخذ گواهینامه رانندگی و نیز تشویق رانندگان نسبت به رعایت مقررات، گواهینامه رانندگی ب 1 را با دو اعتبار یک ساله و پنج ساله صادر نموده است.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا ادامه داد: در صورتی که رانندگان دارای این گواهینامه برابر ماده 27 آئین نامه راهنمایی و رانندگی مصوب سال 84 از تاریخ صدور گواهینامه به مدت یک سال، مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت نموده و مطابق شرایط ابلاغی مرتکب تخلفات رانندگی نشوند، اعتبار گواهینامه آنها 5 ساله خواهد بود.

به گفته وی ، به لحاظ افزایش آگاهی متقاضیان اخذ این گواهینامه مقرر شده در زمان تحویل گواهینامه، بروشور آموزشی در این زمینه به متقاضیان تحویل داده شود.

رضایی مجد با اشاره به میزان صدور گواهینامه های جدیدالصدور ب 1 در کشور ، گفت: از مجموع یک میلیون و 683 گواهینامه جدید صادره در سال جاری ، از 15 آذر تا پایان دی ماه امسال حدود 208 هزار گواهینامه ب 1 پنج ساله صادر شده است.

وی در رابطه با میزان گواهینامه ب 1 یکساله صادره از سوی پلیس راهور ناجا افزود: طی 10 ماهه ابتدایی سال جاری، حدود یک میلیون و 275 فقره از این گواهینامه در سطح کشور صادر و به مردم تحویل داده شده است.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا همچنین به تبدیل گواهینامه های یکساله به 5 ساله در کشور اشاره کرد و گفت: با اتمام مهلت یکساله گواهینامه های ب 1 یکساله و تبدیل این گواهینامه ها به 5 ساله ، از 23 آذر تا پایان دی ماه 85 تعداد 160 هزار گواهینامه ب 1 یکساله در کشور به گواهینامه 5 ساله تبدیل شد.

رضایی مجد به دارندگان گواهینامه های ب 1 یکساله توصیه کرد: در صورتی که 11 ماه از اعتبار گواهینامه آنان گذشته ، با در دست داشتن مدارک لازم شامل اصل گواهینامه ، کپی کارت ملی ، کد پستی ، اصل فیش های بانکی و تکمیل فرم تبدیل ، در اسرع وقت به دفاتر پلیس +10 مراجعه و نسبت به 5 ساله کردن گواهینامه خود اقدام کنند.

کد خبر 440301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha