به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی صبح شنبه در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح به مناسبت بزرگداشت هفته نیروی انتظامی در ارومیه اظهارداشت: نیروهای مسلح ایران مجاهدان راه دین مقدس اسلام هستند و نیروهای حافظ اوامر الهی، آیات قرآنی و آموزه های دینی به شمار می روند.
وی با بیان اینکه نظیر مراسم صبحگاه نیروهای مسلح کشور در هیچ جای دنیا وجود ندارد افزود: صبحگاهی که با توحید و نام خداوند متعال شروع شود توفیق بسیاری دارد و به همین دلیل ما به وجود چنین نیروهای متعهد و مقتدر افتخار می کنیم که همواره در راه ولایت به خدمت گزاری مشغول هستند.
امام جمعه ارومیه در ادامه گفت: عزم، اراده و انگیزه دینی، آمادگی، زمان شناسی، ایمان، عزت، تخصص و عظمت نیروهای مسلح کشورمان بی بدیل و مثال زدنی بوده و باعث افتخار است.
حجت الاسلام قریشی اضافه کرد: با توجه به اینکه کسانی که حافظ امنیت و نوامیس مردم هستند مورد عنایت خداوند قرار میگیرند به همین دلیل نیروهای انتظامی بنابر عملیات ها و لحظات حساس تامین امنیت مردم برای آنها عبادت است و مورد لطف و عنایت خداوند قرار دارند.
حجت الاسلام قریشی خاطرنشان کرد: عمل به آموزه های قرآنی و دینی و مجاهدت در راه مقدس دین مبین اسلام بزرگترین افتخاری است که نصیب نیروهای مسلح ایران اسلامی شده است و باید قدر این نعمت الهی را بدانند.
وی یادآور شد: پلیس در جامعه امروزی، نقش خود را در تامین امنیت در همه نقاط ایفا کرده که باید در این خصوص از فرماندهان و کارکنان انتظامی و نیروهای مسلح در استان نهایت قدردانی صورت گیرد.
نظر شما