پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۸

اخذ درجه علمی پژوهشی برای دو نشریه علمی پیام نور

اخذ درجه علمی پژوهشی برای دو نشریه علمی پیام نور

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور از اخذ درجه علمی – پژوهشی برای دو نشریه به زبانهای عربی و انگلیسی در حوزۀ پژوهش دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد علی کریمی با اشاره به اخذ درجه علمی – پژوهشی برای دو نشریه به زبانهای عربی و انگلیسی در حوزۀ پژوهش گفت: اولین نشریۀ دانشگاه به زبان عربی با عنوان «دراسات حدیثه فی نهج البلاغه»، به مدیرمسئولی علیرضا دل افکار و سردبیری محمدعلی آذرشب و همچنین اولین نشریۀ انگلیسی زبان در حوزۀ علوم ریاضی با عنوان «Control and Optimization in Applied Mathematics» از شمارۀ اول به مدیرمسئولی  خدیجه احمدی آملی و سردبیری عقیله حیدری موفق به اخذ درجۀ علمی – پژوهشی شدند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور از دانشگاهیان پیام نور در خواست کرد، با ارسال مقالات علمی – پژوهشی و تقویت کیفیت نشریات در ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه مشارکت کنند.

کد خبر 4422128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha