پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مهر ۱۳۹۷، ۸:۳۳

ترامپ: اگر من نبودم؛ ایران خاورمیانه را می‌گرفت!

ترامپ: اگر من نبودم؛ ایران خاورمیانه را می‌گرفت!

رئیس جمهوری آمریکا در راستای بزرگنمایی دستاوردهای دولت خود مدعی تضعیف قدرت منطقه‌ای ایران شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اکسپرس، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در جمع هواداران خود در ایالت کانزاس، بار دیگر ضمن انتقاد از برجام، به گزافه‌گویی درباره ایران پرداخت.

وی در این باره مدعی شد: پیش از آنکه رئیس جمهوری آمریکا شوم، رویدادهایی که به ایران مرتبط بود دنبال می‌کردم. آنها داشتند خاورمیانه را می‌گرفتند. سوریه و یمن را هم همینطور. آنها به سمت عراق می‌رفتند و (خلاصه) داشتند همه چیز را تصاحب می‌کردند. اما حالا فقط می‌خواهند دوام بیاورند و در همه شهرهایشان با شورش مواجه هستند.

ترامپ همچنین دولت باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا را مورد انتقاد قرار داد و مدعی شد: من آمریکا را از توافق وحشتناک و یکجانبه (!) با ایران نجات دادم. دولت قبلی واشنگتن به ایران ۱۵۰ میلیارد دلار داد از همه احمقانه‌تر اینکه به آنها ۱.۸ میلیارد دلار پول نقد دادند. پول نقد! با هواپیما! هواپیماهای پر از پول نقد!

این درحالی است که صحت ارقام ادعایی از سوی ترامپ، از سوی کارشناسان آمریکایی نیز مورد تردید است چرا که با رقم ۵۶ میلیارد دلاری اعلام شده از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا مغایرت دارد حال‌آنکه گفته می‌شود حتی رقم اصلی از این هم به مراتب کمتر است.

ترامپ همچنین بار دیگر ادعای خود مبنی بر اینکه این مبلغ در ازای آزادی گروگان‌ها به ایران پرداخت شده است را تکرار کرد و گفت: آنچه که دولت قبل انجام داد، ناخوشایند بود. آنها به ایران ۱.۸ میلیارد دلار در ازای یک توافق وحشتناک دادند. آنها ۱.۸ میلیارد دلار در ازای آزادی گروگان‌ها پرداختند. می‌توانید تصورش را بکنید؟ این درحالی است که ما بدون هیچ پرداختی، گروگان‌هایمان را از کره شمالی پس گرفتیم.

کد خبر 4422717

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • هادی منا نرفته IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
      16 4
      ساقیت جنس اشغال می دهد بهت. احمق
    • رضا IR ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
      11 4
      خاک بر سر تو و آل سعود که هر دفعه یه حرف مفت اضافی میزنی. هنوز تو خواب هم جرات نزدیک شدن به ایران را پیدا نکردی تا ببینی ایرانی کیه
    • عباس ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
      2 1
      این کروکودیل زرد رنگ چرا صبح به صبح از خواب پا میشه در مورد ایران حرف میزنه....خب اگه از ایران نمی ترسی چرا این همه هیاهووووو.....حالا تو تنهایی بمیر امریکایی یاغی....
      • هادی منا نرفته IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
        0 0
        ترس و وحشت
    • جاسم IR ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
      0 1
      بیچاره گرفتند و تموم شد. تو رو دیر خبر کردند. الان هم هیچ غلطی نمیتونی بکنی، چون بغل گوشت موشک کار گذاشتن و اگر دست از پا خطا کنی یکی از ایالتهات (اسرائیل) پودر میشه میره هوا. ساعت خواب.
    • باقری IR ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
      0 0
      آمریکا گروگان لابی اسرائیل و عربستان شده است. از نظر آمریکا هر کاری که عربستان و امارات انجام بدهند خوب است و هر کاری که ایران انجام بدهد بد است.
    • ناشناش IR ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
      0 0
      تا به حال نشده که ایران به اعراب یا کشورهای خاورمیانه حمله کند. ما باید قدرت دفاعی مان را بالا ببریم.