به گزارش خبرنگار مهر، اولین دیدار هفته هفدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور از ساعت 30/13 دقیقه امروز بین دو تیم پرسپولیس وبرق شیراز در ورزشگاه حافظیه و به قضاوت هدایت الله ممبینی برگزار شد که طی آن تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد با گل دقیقه 92 فراز فاطمی مقابل حریف خود به برتری دست پیدا کند.
در نیمه اول این دیدار تیم فوتبال پرسپولیس اکثر زمان بازی را در اختیار داشت و توانست تا دقایق پایانی نیز از حریف خود با گل احسان خرسندی پیش بیفتد اما در دقیقه 44 میرهانی هاشمی بازی را به تساوی یک بریک کشاند.
در نیمه دوم این برق شیراز بود که اکثر دقایق بازی را به خود اختصاص داد اما در دقیقه 92 این دیدار فراز فاطمی توپ برگشتی دروازه بان برق شیراز را به گل برتری پرسپولیس تبدیل کرد تا این تیم سه امتیاز حساس را از آن خود کند و همچنان امیدهایش برای کسب عنوان قهرمانی زنده بماند.
در نیمه دوم این دیدار مصطفی دنیزلی سه تعویض همزمان انجام داد که فراز فاطمی یکی از این تعویض ها بود و توانست با گل خود سه امتیاز را برای پرسپولیس به ارمغان بیاورد و تیمش را در هفته هفدهم صاحب برتری 2 بر1 کند.
سایر دیدارهای هفته هفدهم در حال برگزاریست.
نظر شما