به گزارش خبرنگار مهر، تیم بسکتبال سه نفره بانوان ایران در حالی به کار خود در مسابقات جام جهانی پایان داد که از مجموع پنج دیدار برگزار شده، صاحب سه برد شد.
مسابقات جام جهانی بسکتبال سه نفره بانوان هفته گذشته به میزبانی چین آغاز شد. تیم ایران که با ترکیب فاطمه آقازادگان، ناهیده اسدی، شیدا شجاعی و کیمیا یزدیان در این رقابت ها شرکت کرده بود بعد از سه پیروزی برابر تیم های سریلانکا، آندورا و مالزی مقابل روسیه شکست خورد و به عنوان تیم دوم گروه راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. در این مرحله تیم ایران برابر اوکراین شکست خورد و از صعود به نیمه نهایی بازماند.
تیم بسکتبال سه نفره بانوان در حالی جزو هشت تیم برتر مسابقات جام جهانی چین قرار گرفت که برای اولین بار در این رقابت ها شرکت می کرد. به همین دلیل فر یده شجاعی نایب رئیس امور بانوان فدراسیون بسکتبال تاکید دارد که این تیم نباید به حال خود رها شود. وی می گوید «حال که امکان جذب مربی خارجی تمام عیار نیست، باید از کمک مربیان مرد در این تیم استفاده شود تا بازیکنان از توانایی های خود برای کسب موفقیت های بیشتر استفاده کند.»
شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حضور در جمع هشت تیم برتر مسابقات جام جهانی قابل پیش بینی نبود، خاطرنشان کرد: البته این کاملا قابل پیش بینی بود که در مصاف با تیم هایی مانند روسیه و اوکراین متحمل شکست شویم. به هر حال این دو تیم از تیم های صاحب نام در بسکتبال سه نفره هستند درحالیکه ایران تا قبل از این هیچ تجربه ای از شرکت در مسابقات جام جهانی نداشت.
وی با تاکید بر اینکه نتیجه به دست آمده توسط بسکتبالیست های سه نفره بانوان در جام جهانی کاملا رضایت بخش بود، خاطرنشان کرد: آماده سازی این تیم در واقع برای بازی های آسیایی آغاز شد. اردونشینان ۶ ماه در اردو بودند و در مجموع تمرینات منظمی را پیگیری کردند. عملکرد موفق در جام جهانی هم نتیجه همین پیگیری منظم تمرینات بود.
نایب رئیس امور بانوان فدراسیون بسکتبال با یادآوری اینکه بازی های آسیایی هم اولین تجربه بین المللی برای تیم بسکتبال سه نفره بانوان بود، تصریح کرد: در آن بازی ها تیم ایران مقابل چین و تایلندی شکست خورد که در نهایت عنوان های اول و دوم بازی ها را کسب کردند. در کل تیم ایران در اولین تجربه بین المللی، در گروه سختی قرار گرفت با این حال به لحاظ چگونگی بازی و عملکرد کلی، قابل قبول حاضر شد.
شجاعی با بیان اینکه در مجموع بسکتبال سه نفره بانوان اثبات کرده حرف های زیادی برای گفتن دارد، گفت: پتانسیل لازم وجود دارد، استعداد و انگیزه هم هست، مدیران هم که نگاه مثبت به موضوع دارند؛ اینها فاکتورهایی است که در روند رو به رشد بسکتبال سه نفره بانوان تاثیر مثبی دارد و باید به خوبی از آنها استفاده شود. در مجموع اگر با همین روند ادامه دهیم، به زودی شاهد نتایج درخشان تری از این تیم خواهیم بود.
وی همچنین جذب مربی خارجی را فاکتوری تاثیرگذار در روند کاری ملی پوشان بسکتبال سه نفره بانوان دانست و گفت: البته مربیان ما خوب هستند اما وقتی آنها ۴۰ سال فقط در داخل کشور فعالیت داشتند و هیچ فعالیت بین المللی نداشتند، چه انتظاری باید داشت؟ مربیان ما به اندازه خود خوب کار کردند اما برای ادامه راه، همکاری با مربی خارجی تمام عیار خیلی تاثیرگذار است که آنهم با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، اصلا امکان پذیر نیست. بنابراین باید از کمک مربیان مرد در کنار تیم بسکتبال سه نفره بانوان بهره ببریم.
نایب رئیس امور بانوان فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: در هر صورت نباید این تیم و دیگر تیم های بسکتبال سه نفره بانوان به حال خود رها شوند. اگر فقط چند ماه مانده به مسابقات، اردو و تمرین داشته باشیم هیچ وقت به نتایجی بالاتر از نتایج فعلی نمی رسیم. باید تمرین و توجه مداوم وجود داشته باشد تا نتیجه گرفت و همان طور که گفتم از کمک مربیان مرد هم استفاده کنیم.
وی همچنین یادآور شد که آبان ماه امسال تیم بسکتبال سه نفره جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی هند شرکت می کند.
شجاعی تاکید کرد: تیم ایران در دسته دوم این رقابت ها شرکت خواهد داشت. دو تیم از این گروه به گروه اول و اصلی مسابقات صعود می کند. باید تلاش شود تا تیم ایران بتواند سهمیه گروه اول را بگیرد.
نظر شما