پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۱۰

فرمانده انتظامی استان بوشهر:

ظرفیت‌های مردمی برای توسعه امنیت در استان بوشهر استفاده می‌شود

ظرفیت‌های مردمی برای توسعه امنیت در استان بوشهر استفاده می‌شود

بوشهر - فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر گفت: ظرفیت‌های مردمی برای توسعه امنیت در استان بوشهر استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار خلیل واعظی ظهر یکشنبه در نشست با مسئولان گمرک استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه صادرات و واردات است و به عنوان یکی از قطب‌های حمل و نقل دریایی شناخته می‌شود.

وی با تقدیر از همکاری و تلاش گمرک به منظور ایجاد همکاری دو سویه با نیروی انتظامی، ادامه داد: همکاری و مشارکت این دو دستگاه زمینه‌ساز مقابل و پیشگیری با بسیاری از جرایم است.

فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر ضمن ارائه عملکرد نیروی انتظامی استان در نیمه نخست سال جاری اظهارداشت: نقش محوری مردم در ایجاد امنیت در سطوح مختلف جامعه بر هیچکس پوشیده نیست و همین راستا نیروی انتظامی تلاش کرده رضایت مردم را سرلوحه خود قرار دهد.

رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر نیز با تمجید و تشکر از ارتباط و همکاری گمرک با این فرماندهی گفت: هم اکنون تعامل و همفزایی دو سویه بسیار خوب بین دو مجموعه گمرک و نیروی انتظامی وجود دارد.

سرهنگ جوشن سهرابی  افزود: گمرک در اسرع وقت و کمترین زمان ممکن نسبت استعلام های مورد نیاز این فرماندهی اقدام کرده که جای تشکر دارد.

وی اضافه کرد: فعالیت های دو مجموعه گمرک و نیروی انتظامی مکمل یکدیگر هستند و بدون همکاری و تعامل قطعا کارها پیش نخواهد رفت.

کد خبر 4429795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha