به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، غلامعلی حداد عادل درآغاز جلسه علنی امروز مجلس با اشاره به فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و تبریک ایام دهه فجر به ملت ایران ونمایندگان مجلس در خصوص مسئله هسته ای ایران اظهار داشت: موضوع بهره مندی ملت ایران از فناوری صلح آمیز هسته ای یک خواست ملی در ایران است و اقدامات دولت ایران در چارچوب بین المللی است و بازرسان آژانس بارها در بازرسی های خود رعایت مقررات توسط ایران وعدم انحراف ایران از این مقررات بین المللی را تایید کرده اند و مدیر کل آژانس نیز بارها این نکته را تایید کرده است.
وی افزود: ایران هم آمادگی خود را برای بیان مقاصد خود و آمادگی برای حل و فصل موضوع از طریق مذاکره بارها به اطلاع رسانده است.
حداد عادل گفت: آمریکا برای مخالفت با انقلاب اسلامی همواره به دنبال بهانه می گشته ومسئله هسته ای صرفا یک بهانه برای مخالفت آمریکا با ایران است و اگر مسئله هسته ای نبود آمریکا مسئله دیگری از جمله حقوق بشر و دموکراسی را عنوان می کرد آنها همواره برای دخالت در کشورها و زورگویی به دنبال یک بهانه هستند.
عضو شورای عالی امنیت ملی یادآور شد: اگر آمریکا نگران اشاعه سلاح های کشتار جمعی و بمب اتمی است ، حمایت بی قید وشرط از رژیم صهیونیستی چه معنا دارد؟ در منطقه رژیم صهیونیستی مجهز به سلاح اتیم است و آمریکایی ها بر پشتیبانی این رژیم دائما می افزاید و اشکالی نمی بیند.
رئیس مجلس تصریح کرد: تصور نشود اگر فرضا کسی اعلام کند ما دست از غنی سازی بر می داریم و تعلیق را می پذیریم دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی خاتمه می یابد.
وی خازطر نشان کرد: آنچه می تواند پاسخگوی دشمنان آمریکا باشد وحدت ملت ایران است و این وحدت تا کنون وجود داشته و از این پس هم وجود خواهد داشت و یک صدا از حق قانونی خود دفاع خواهد کرد و پشت سر دولت و مجلس خواهد بود و بهترین سد و مانع برای مقابله باتوطئه های دشمنان همین وحدتی است که خوشبختانه در دهه فجر بیش از همه ایام به ظهور می رسد و انشاء الله ما شاهد آن نیز در روزهای آینده خواهم بود.
نظر شما