به گزارش خبرنگار مهر، برگزاری نمایشگاه آثار تصویرگران ایرانی با عنوان از " تمبرتا جیوه"، تازه ترین برنامه شورای کتاب کودک است. دراین نمایشگاه 24 پوسترساز به ارائه آثار خود پرداخته اند.
بنا بر این گزارش مضمون اصلی نمایشگاه، " فرهنگنامه کودک و نوجوان" از منظرتصویرگران است. نمایشگاه از تمبرتا جیوه که 21 بهمن ماه در خانه هنرمندان ایران افتتاح می شود به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.
همچنین برگزاری بزرگداشت مهدی آذریزدی یکی از نویسندگان پیشکسوت کتاب های کودک ونوجوان نیز در ردیف فعالیت های آتی این شورا به شمار می آید. بزرگداشت این نویسنده قراراست 29 بهمن ماه در محل انجمن آثارو مفاخر فرهنگی برگزار شود. دراین مراسم توران میرهادی،هوشنگ مرادی کرمانی،مصطفی رحماندوست،دکترمحمد علی اسلامی ندوشن ومحمد هادی محمدی درباره یک عمر تلاش وفعالیت ارزنده آذریزدی به سخنرانی می پردازند.
شورای کتاب کودک، پیش ازاین به برگزاری مراسم بزرگداشت عباس یمینی شریف نویسنده کتاب های کودک ونوجوان پرداخته بود.
نظر شما