پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۰۷

نگاهی به احتکار و سرنوشت محموله ها در «تهران ۲۰»

نگاهی به احتکار و سرنوشت محموله ها در «تهران ۲۰»

برنامه «تهران ۲۰» امشب ۲۸ مهرماه به موضوع احتکار و سرنوشت محموله ها می پردازد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات استان تهران امشب ۲۸ مهرماه به عنوان مهمان با حضور در استودیوی برنامه «تهران ۲۰» به بررسی میزان کشفیات تهران، سرنوشت محموله ها و دلایل تاخیر در بازگشت کالاهای مکشوفه به بازار می پردازد و مهمان دوم این برنامه مجتبی شیرقاضی معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت تهران و دبیرکمیته مبارزه با احتکار است که در این باره به بحث و گفتگو می نشیند.

در پایان این برنامه میز کارشناسی برنامه «تهران ۲۰» درباره موضوع احتکار و آسیب های اقتصاد سالم با کارشناسی مهدی آزادواری برپا می شود.

برنامه اجتماعی «تهران ۲۰» شنبه، دوشنبه و چهارشنبه شب‌های هر هفته با اجرای بهروز تشکر و تهیه کنندگی مصطفی پورحامدی روی آنتن می‌رود.

کد خبر 4435443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha