پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۲۴

مسابقات پرس سینه استان مرکزی در اراک پایان یافت

مسابقات پرس سینه استان مرکزی در اراک پایان یافت

اراک- مسابقات پرس سینه بدون تجهیزات استان مرکزی با حضور ۲۴ تیم و شناخت تیم های برتر در اراک پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات پرس سینه بدون تجهیزات استان مرکزی گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش با شرکت ۱۴۶ ورزشکار در قالب ۲۴ تیم در چهار رده سنی در اراک برگزار شد.

در پایان این رقابت ها در رده سنی نوجوانان تیم های باشگاه پاسارگاد، باشگاه مدرن و باشگاه رکورد همگی از اراک مقام اول تا سوم را کسب کردند و در رده سنی نوجوانان هم هیات بدنسازی ساوه مقام اول را کسب کرد، باشگاه فیزیک اراک قهرمان شد و باشگاه مدرن اراک سوم شد.

براساس این گزارش در رده سنی بزرگسالان هم باشگاه های پاتیس و عصر بدن اراک عناوین اول و دوم را کسب کردند و هیات بدنسازی ساوه سوم شد.

همچنین در رده سنی پیشکسوتان باشگاه های آسیای اراک بر سکوی نخست ایستاد، باشگاه شهرداری ساوه  قهرمان شد و باشگاه آبتین در جایگاه سوم ایستاد.

گفتنی است محمد قناتی در دسته ۶۰ کیلوگرم با رکورد ۱۵۰ کیلوگرم به عنوان قهرمان قهرمانان این مسابقات معرفی شد.

کد خبر 4435776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha