پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

در دیداری در قم صورت گرفت؛

همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

حسینعلی قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و هیأتی متشکل از معاونان و مدیران این پژوهشگاه از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدار  رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و هیأتی متشکل از معاونان و مدیران این پژوهشگاه از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ،حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، معاونان پژوهش، آموزش و فناوری و توسعه مدیریت و برخی از مدیران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هم حضور داشتند و دو طرف بر توسعه همکاری های علمی تأکید کردند.

همچنین تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منعقد شد. از اهداف اصلی این تفاهم­ نامه، حرکت به سمت هم ­افزایی علمی تخصصی در سطح ملیو انجام فعالیت­های علمی پژوهشی، آموزشی مشترک به منظور همکاری در نقد و بررسی متون و کتب علوم انسانی و مشارکت در ارتقاء کمی و کیفی و تولید آثار فاخر در این عرصه و برنامه ­ریزی و اجرای برنامه­ های بین­ المللی مشترک در حوزه­ های علوم انسانی و اجتماعی در نظر گرفته شد.

همکاری دو پژوهشگاه در معرفی نیازها و اولویت­ های پژوهشی به یکدیگر، استفاده از توان اساتید یکدیگر در برگزاری مشترک همایش ­ها، نشست های علمی، کرسی­ های نظریه پردازی، دوره­ های آموزشی و کارگاه‌ها و همچنین عضویت در شوراها و کمیته­ های تخصصی مرتبط، ارائه مشاوره­ های علمی پژوهشی، حمایت و پشتیبانی از پایان­نامه­ های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، مشارکت و همفکری در نقد و بررسی متون و کتب رشته‏ های علوم انسانی، همکاری دو طرف در برقراری ارتباط با مؤسسات و مجامع مرتبط و همسوی داخلی و بین ­المللی و نیز دانشگاه­ های داخل و خارج از کشور به منظور انجام فعالیت‌های علمی هدفمند و مشترک و برپایی همایش‌های داخلی و بین‌المللیو مشارکت در طراحی قطب­ های علمی تخصصی از مهمترین مفاد همکاری دوجانبه در این سند است.

همکاری دو پژوهشگاه در ارتقاء محتوای نشریات طرفین و استفاده از دانش و تجربه اعضای هیأت علمی یکدیگر در هیأت تحریریه مجلات از دیگر مفاد این تفاهم نامه همکاری است. حمایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از ارتقاء سطح پژوهش ها و ارائه آموزش های کاربردی در دو حوزه خانواده و اخلاق و تربیت به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از دیگر محورهای مورد توافق در جلسه مشترک مسئولان دو مرکز بود

کد خبر 4438088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha