پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ بهمن ۱۳۸۵، ۱۲:۵۰

وزیر نفت:

امکان صادرات 10 میلیون تن محصولات پتروشیمی با احداث راه‌آهن شیراز-عسلویه فراهم می‌شود

امکان صادرات 10 میلیون تن محصولات پتروشیمی با احداث راه‌آهن شیراز-عسلویه فراهم می‌شود

سید کاظم وزیری هامانه در مراسم بهره برداری ازبزرگراه جم - طاهری - عسلویه و امضای تفاهم نامه راه آهن شیراز - عسلویه گفت: این راه آهن، شیراز و بوشهر را از بن بست خارج کرده و امکان صادرات ده میلیون تن محصولات پتروشیمی را فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به عسلویه، وزیر نفت امروز در مراسم بهره برداری از بزرگراه جم  - طاهری - عسلویه  گفت: وزارت نفت اغلب در جاه‌های صعب العبور مجبور است نیازها و تجهیزات زیر بنایی خود را فراهم کرده تا بتواند به مسئولیت ذاتی خود برسد.

سید کاظم وزیری هامانه افزود: چه بهتر این مسئولیت ها و ایجاد زیر بناها برای عموم هم باشد.

به گفته وی، بزرگراهی که امروز از آن عبور کردیم و توسط وزیر راه افتتاح شد، از مواردی است که ما عملا برای استفاده بهینه مجموع کارکنان نفتی  ایجاد شده است و طبیعی است استفاده محلی و منطقه ای آن کمتر از استفاده کارکنان و مجموعه نفتی نیست و باعث عمران منطقه و وصل خلیج فارس به بوشهر می شود.

وی تصریح کرد: در پارس جنوبی اکثر کارها از همین ویژگی برخوردار هستند که نفتی ها برای خود فراهم می کنند اما در اختیار عموم مردم نیز قرار می دهند.

هامانه تصریح کرد: واقعیت این است که با احداث این بزرگراه و راه آهن شیرا ز -بوشهر - عسلویه که تفاهم نامه آن امروز منعقد شد استان‌های جنوبی کشور همانند بوشهر و شیراز را از بن بست خارج کرده و زمینه ای را برای انتقال 10 میلیون محصولات داخلی پتروشیمی به خارج از کشور و بالعکس فراهم می کند. 

وزیر نفت تصریح کرد: معمولا کارهای زیربنایی همانند ساخت راه آهن هزینه زیادی دربر دارد . در نتیجه باید به زمان دوره احداث آنها نیز توجه شود.

وی درپایان استفاده از وزارتخانه های تخصصی برای اجرای کارهای تخصصی به نفع وزارت نفت است و اگر وزارت نفت این تجارب را به‌کار گیرد قطعا می تواند در اجرای پروژه های خود ارزان تر تمام کند.

کد خبر 443913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha