پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۲۶

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‎شرقی:

نظام و فرآیندهای آماری شاخص مهم ارزیابی توسعه کشورها است

نظام و فرآیندهای آماری شاخص مهم ارزیابی توسعه کشورها است

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان‎شرقی گفت: نظام و فرآیندهای آماری شاخص مهم ارزیابی توسعه کشورها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی آل هاشم امروز در همایش روز آمار و برنامه‌ریزی اظهار کرد: با توجه به وظایف اصلی مدیریت یعنی سیاستگذاری، برنامهریزی و تصمیمگیری می‌‏توان به اهمیت مدیریت پیبرد؛ چرا که تحقق وظایفی که اشاره شد در مدیریت نیازمند طیف وسیعی از آمار و اطلاعات است.

وی افزود: بدون در دسترس داشتن آمار دقیق و بهنگام، سیاست‌گذاری، برنامهریزی، تعیین اهداف، راهکارها و در نهایت ارزیابی نتایج مربوطه امکان‌پذیر نیست؛ ماهیت آمار و اطلاعات به گونهای است که موجب تسهیل در برنامهریزی شده و مدیران بهتر میتوانند پاسخگوی نیازها باشند.

آل هاشم یادآور شد: برنامه‌‏ریزی یکی از اولویتهایی است که در زندگی شخصی و اجتماعی و توسعه و پیشرفت کشورها نقش بسزایی دارد و این مهم در آیات و روایات مختلف نیز بیان شده است؛ به طوری که حضرت علی (ع) میفرمایند، تدبیر و برنامهریزی قبل از کار باعث مصونیت از لغزش و خطاست؛ ایشان همچنین در فرمان خود به مالک اشتر بر اهمیت برنامه‌‏ریزی در کارها به ویژه برای حاکمان تاکید کردند.

امام جمعه تبریز ادامه داد: بدون شک برای برنامهریزی بهینه و کارآمد داشتن آمار و اطلاعات صحیح امری بدیهی است؛ بر این اساس کسب آمار و دادهها برای همگان به ویژ برنامهریزان و مدیران رده بالا در تمام جوامع ارزشمند و انکارناپذیر است.

آل هاشم خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در زمینه اهمیت آمار میفرمایند، همه توجه داشته باشند که پایه برنامهریزیهای کشور آمار است که با سرشماری به دست میآید و هر چه صحیحتر باشد برنامهها درستتر است و امکان موفقیت برنامههای آبادانی و سازندگی بیشتر میشود.

وی تاکید کرد: نظام آماری کشورها و کیفیت بانکهای اطلاعاتی نه تنها یکی از شاخصهای توسعهیافتگی به شمار میرود؛ بلکه سیاست‌گذاریها و برنامهریزیها در رابطه با توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بدون در اختیار داشتن آمار کافی و دقیق ممکن نیست.

نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی ابراز داشت: میزان قدرت اتخاذ تصمیم بهینه در جوامع پیشرفته بستگی به عواملی دارد که مهم‌ترین آنها در اختیار داشتند آمار و اطلاعات صحیح و بهنگام است.

وی توضیح داد: امروزه دانایی بشر منوط به دادهها و اطلاعاتی است که ماهیت سمت و سوی بشر را تغییر میدهد و در دنیای امروزی یکی از شاخصهای ارزیابی توسعه کشورها داشتن نظام و فرآیندهای کمی و کیفی فعالیتهای آماری است.

کد خبر 4441482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha