پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان:

نام‌نویسی برای شرکت در جشنواره ملی «امتنان» آغاز شد

 نام‌نویسی برای شرکت در جشنواره ملی «امتنان» آغاز شد

زاهدان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از آغاز نام‌نویسی سی‌امین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل  تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، مهرداد جهاندیده اظهار داشت: جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه هر سال در۳ مرحله مقدماتی در سطح کارگاهی و کارخانه، استانی و در مرحله نهایی در سطح کشوری انجام می‌شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان هدف از برگزاری این جشنواره را ارج نهادن به اندیشه‌ها، تلاش‌ها و فعالیت‌های ارزشمند کارگران و تشـویق نیروهـای کارگری مولد، متخصص و مبتکر به منظور ترویج و ارتقای هر چه بیشتر فرهنگ کار، رعایت انضباط در محیط کار، مشارکت، خلاقیت و نوآوری و ایجاد انگیزه در بین کارگران بیان کرد.

وی با اشاره به اینکه زمان نام نویسی در این جشنواره برای جامعه هدف از پنجم آبان تا پنجم آذر ماه سال جاری خواهد بود، گفت: کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه استان می ‌توانند همزمان با سایر استان های کشور با مراجعه به سامانه اینترنتی (http://emtenan.mcls.gov.ir) نسبت به انجام فرآیند نام نویسی اقدام کنند.

جهاندیده زمان برگزاری جشنواره استانی امتنان از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه را دهه فجر سال جاری اعلام کرد و افزود: در ادامه فرآیندهای جشنواره و در مرحله ملی با تشکیل کارگروه های ارزیابی و داوری پس از بررسی طرح ها و مستندات لازم و راستی آزمایی از بین منتخبان استانی، انتخاب شدگان ‌کشوری در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی مشخص و همزمان با هفته کارگر با حضور مقامات کشوری در جشنواره ملی امتنان تجلیل می شوند.

کد خبر 4442577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha