پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۲۹

واکنش «دیوید میلر» به حادثه تیراندازی پنسیلوانیا

واکنش «دیوید میلر» به حادثه تیراندازی پنسیلوانیا

معاون اسبق وزارت خارجه آمریکا با انتشار پیامی در واکنش به حادثه تیراندازی پنسیلوانیا، به طور ضمنی از حمایت جامعه یهودیان آمریکا از ترامپ انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «آرون دیوید میلر» معاون اسبق وزارت خارجه آمریکا و نایب رئیس فعلی اندیشکده «وودرو ویلسون» در پیام خود در توئیتر می نویسد: بهایی که جامعه یهودیان آمریکا در حمایت از یک رئیس جمهور طرفدار نتانیاهو می پردازد ارزش این همه خطر و تقابل را ندارد.

اشاره میلر به حادثه روز گذشته است که در جریان آن به یکی از کنیسه های یهودیان در پنسیلوانیای آمریکا حمله شد و در جریان تیراندازی انجام شده ۱۱ نفر کشته و ۵ نفر دیگر زخمی شدند.

یکی از مشکلات به وجود آمده در آمریکا بعد از روی کار آمدن دونالد ترامپ، افزایش حملات نژادپرستانه در این کشور است.

فردی که اقدام به تیراندازی در این کنیسه کرده «رابرت باورز» معرفی شده‌است. رابرت باورز، اهل پیتسبورگ، پس از کشتار در کنیسه با نیروهای پلیس نیز درگیر شده و هدف چند گلوله قرار گرفته، با این حال او زنده و در حال حاضر در بیمارستان بستری‌ است.

کد خبر 4443621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha