پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۰۶

رئیس تبلیغات اسلامی مهدی‌شهر:

۸۵ ویژه‌برنامه دهه آخر صفر در مهدی‌شهر برگزار می‌شود

۸۵ ویژه‌برنامه دهه آخر صفر در مهدی‌شهر برگزار می‌شود

مهدی‌شهر - رئیس تبلیغات اسلامی مهدی‌شهر، از برگزاری ۸۵ ویژه‌برنامه ایام دهه آخر صفر در این شهرستان خبر داد و گفت: ۵۵ مبلغ طی این ایام به‌جای جای شهرستان مهدی‌شهر اعزام‌شده‌اند.

حجت‌الاسلام مصطفی تقوی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تشریح عملکرد تبلیغات اسلامی مهدی‌شهر در ایام دهه آخر ماه صفر، توضیح داد: علاوه بر اعزام ۵۵ مبلغ به سراسر شهرستان در این ایام، برگزاری ۸۵ ویژه‌برنامه مذهبی، دینی، آموزشی در شهرها و روستاهای شهرستان مهدی‌شهر برنامه‌ریزی‌شده است.

وی افزود: در دهه آخر ماه صفر امسال با هماهنگی‌های انجام‌شده، بیش از ۵۰۰ جلسه سخنرانی با موضوعات فرهنگی و اجتماعی در نقاط مختلف این شهرستان برگزارمی شود.

برنامه ریزی برای تربیت حفاظ قرآنی

رئیس تبلیغات اسلامی مهدی‌شهر، گفت: ترویج سیره حسینی، و رضوی، شعار سال، وحدت بین مسلمانان، مقابله با تهدیدات دشمنان، تهاجم فرهنگی، معضلات اجتماعی، نگاه به تربیت دینی، اخلاق اسلامی، قرآن کریم و ... مسائلی است که به مبلغان اعزامی دهه آخر صفر از سوی تبلیغات اسلامی توصیه‌شده است.

تقوی در بخش دیگر سخنان خود بابیان اینکه سهم شهرستان مهدی‌شهر تا پایان سال جاری تربیت ۱۰۰ حافظ قرآن است، بیان کرد: برنامه‌ریزی درازمدت صورت گرفته در شهرستان با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم، به این شکل است که تا سال ۱۴۱۴ می‌بایست شاهد تربیت دو هزار حافظ قرآن باشیم لذا در این راستا برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزش حفظ در شهرستان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری دوره‌های قرآنی ادامه داد: یکی از مسائلی که باعث می‌شود جوانان ما از آسیب‌های اجتماعی دور باشند مقوله قرآن آموزی است و لذا این امر مدنظر مسئولان فرهنگی شهرستان مهدی‌شهر قرار دارد.

کد خبر 4444519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha