پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۳۲

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد :

میزان اعتبار فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ناامید کننده است

میزان اعتبار فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ناامید کننده است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعتبار تخصیص یافته به حوزه معاونت فرهنگی برای 6 هزار دانشجوی این دانشگاه را ناامید کننده دانست.

به گزارش خبر نگار مهر در مشهد، دکتر علی ابراهیمی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز گذشته در نشست خبری افزود: نبود پست های سازمانی باعث می شود تا بیشتر اعتبار سرانه دانشجویی صرف هزینه های جاری و پرسنلی شود.

وی با اشاره به وجود 300 پست سازمانی و کارمند در این معاونت یاد آور شد: از سوی سازمان مدیریت، تنها 90 پست سازمانی برای ما در نظر گرفته شده است که برای تامین مابقی کادر مورد نیاز، مجبور به استفاده از نیروهای قراردادی شده ایم و اعتبار اختصاص یافته به این معاونت در سال جاری حدود 580 میلیون تومان است.

همچنین در ادامه این نشست خبری، دکتر محمد معارفیان، مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تنها در صورت 4 برابر شدن اعتبار سرانه دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد می توان هزینه نیروهای شرکتی را تأمین کرد.

وی در خصوص مشکلات خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه گفت: هم اکنون یک هزار و 400 دانشجو در خوابگاه های این دانشگاه ساکن هستند و 800 نفر دیگر از دانشجویان غیر بومی بنا به دلایلی در بیرون از خوابگاه اسکان یافته اند.

کد خبر 444595

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha