حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر اکرمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۳ آبان امسال از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است اظهار داشت: با توجه به فتنه گری های اخیر مثلث شوم عربستان سعودی، اسرائیل و آمریکا که امسال روز ۱۳ آبان را هدف قرار داده است، ضروری است با شور، شعور و بصیرت کل ملت ایران مخصوصاً دانش آموزان و دانشجویان و طلاب وجوانان در صحنه ها و روز ۱۳ آبان حضور پیدا کنند.
وی افزود: مهم ترین کینه آمریکا از ایران به انقلاب اسلامی و سپس به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۵۸ توسط دانشجویان انقلابی بر می گردد که در این اتفاق اسناد مهمی کشف شد و دست های کثیف و مخملی آمریکایی ها را از ایران قطع کرد.
امام جمعه سراب در ادامه با تاکید بر اینکه گزینه روی میز امروز ترامپ، فتنه گری و تحریم است در حالی که گزینه روی میز ملت ایران هم وحدت، همدلی، محبت و حضور در صحنه هاست تصریح کرد: می توان یقین داشت که لحن امریکا و اسرائیل و عربستان بعد از روز ۱۳ آبان کندتر و عوض خواهد شد.
وی ادامه داد: ۱۳ آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار است که این روز باعث رشد و استحکام انقلاب شد، همه باید در روز ۱۳ آبان نقش آفرین باشند و این امر یک تکلیف دینی است.
اکرمی با بیان اینکه آمریکایی ها می گویند امسال نخواهند گذاشت ملت ایران چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را جشن بگیرند تصریح کرد: ملت ایران بعد از روز ۱۳ آبان خود را برای جشن های شکوهمند دهه فجر و راهپیمایی ۲۲ بهمن آماده خواهند کرد تا قدرتمند و با شکوه برگزار کنند.
وی ادامه داد: ۱۳ آبان برگ زرینی در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که تسخیر لانه جاسوسی آمریکا یکی از مناسبت های مهم این روز بوده است، ابراز داشت: امام راحل بر آن مهر تأیید زدند و از آن به عنوان انقلاب دوم ایران نام بردند که به فرموده رهبری در این حوادث نقش جوانان بسیار برجسته است.
وی در پایان گفت: صبح یکشنبه ساعت ۱۰ مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان از مقابل مسجد جامع آغاز می شود، لذا همه اقشار جامعه حضور یافته و فریاد «مرگ بر آمریکا» سر می دهند که قوت قلبی برای جهان اسلام و مشت محکمی بر دهان دشمنان خواهد بود.
نظر شما