پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

جزییات جدید از شیوه معدوم کردن جسد خاشقجی به دست تیم ترور

جزییات جدید از شیوه معدوم کردن جسد خاشقجی به دست تیم ترور

یک رسانه ترکیه ای جزییات جدیدی از شیوه معدوم کردن جسد جمال خاشقجی به دست تیم ترور در دوم اکتبر گذشته فاش کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، یک رسانه ترکیه ای جزییات جدیدی از شیوه از بین بردن جسد جمال خاشقجی به دست اعضای تیم ترور سعودی در دوم اکتبر گذشته فاش کرد.

روزنامه صباح  ترکیه نوشت: سه نفر از اعضای تیم بر روند عملیات معدوم کردن جسد تا آثار جنایت باقی نماند، نظارت داشتند و این سه عبارتند از ماهر المطرب، صلاح الطبیقی و ذعار غالب الحربی.

این رسانه به نقل از منابع موثق آورده است: ماهر المطرب رئیس تیم ترور بود. این تیم اقدام به تکه تکه کردن جسد در کنسولگری کردند و این سه نفر مذکور در واقع جسد را به طور کامل در منزل کنسول معدوم کردند.

روزنامه ترکیه ای می نویسد: تیم ترور، جسد را  در کنسولگری تکه تکه کرد و در پنج چمدان قرار داد و به منزل سرکنسول با خودرو دیپلماتیک وابسته به کنسولگری انتقال داد.

ای رسانه ترکیه ای به ساعات خروج این افراد از منزل کنسول نیز اشاره کرده و نوشته است: المطرب در ساعت ۱۶:۵۳  از منزل کنسول به هتل و از آنجا به فرودگاه استانبول رفت و در ساعت ۱۸:۲۰ استانبول را ترک کرد. الطبیقی و الحربی در منزل کنسول تا ساعت ۱۹:۳۰ ماندند و سپس به هتل و از آنجا به فرودگاه رفتند و ساعت ۲۲:۴۶ از ترکیه خارج شدند.

به نوشته این روزنامه، المطرب از نزدیکترین افراد به محمد بن سلمان ولیعهد عربستان است که دو سال در سفارت عربستان در لندن کار کرده است. اما صلاح الطبیقی یک نظامی در وزارت کشور عربستان و الحربی به خاطر دفاع عالی از کاخ محمد بن سلمان ترفیع درجه در اکتبر گذشته دریافت کرده است.

کد خبر 4448991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha