پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱:۴۹

نماینده بوشهر در مجلس خبرگان:

کارنامه سیاه جنایات آمریکا باید به نسل‌های جوان ارائه شود

کارنامه سیاه جنایات آمریکا باید به نسل‌های جوان ارائه شود

بوشهر - نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری گفت: کارنامه سیاه جنایات آمریکا باید به نسل‌های جوان ارائه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری شنبه‌شب در نشست شورای اداری استان بوشهر با گرامیداشت ۱۳ آبان اظهار داشت: این روز سه مناسبت مهم شامل تبعید امام راحل، شهادت دانش آموزان در تظاهرات و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را یادآوری می‌کند.

وی با اشاره به نامگذاری ۱۳ آبان به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی خاطرنشان کرد: دشمنان از ابتدای انقلاب تاکنون توطئه‌های مختلف و متعددی را علیه نظام و انقلاب داشته‌اند و هر روز به شکل جدیدی وارد عمل می‌شوند.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه کارنامه سیاه آمریکا باید به نسل‌های جوان ارائه شود اضافه کرد: یکی از رسالت‌های مسلمانان مبارزه با کفار و ظالمان است و بر اساس آیات الهی شکست دشمن حتمی است.

وی اضافه کرد: در حالی که طی ۴۰ سال گذشته شاهد انواع تهدیدها و تحریم‌ها و دسیسه‌های مختلف دشمنان بر علیه انقلاب اسلامی بوده‌ایم، اکنون نظام اسلامی ایران در منطقه حرف اول را می‌زند که بیانگر اقتدار این نظام و انقلاب است.

حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی باید به جای برخورد انفعالی، برخورد تهاجمی و طلبکارانه علیه آمریکا داشته باشد افزود: استکبار جهانی برخلاف حقوق بشر در یمن، افغانستان، عراق و دیگر کشورها توطئه و کشتار می‌کند.

وی خواستار تلاش ویژه همه مسئولان برای ارائه بهترین خدمات به مردم شد و تصریح کرد: مسئولان باید از همه ظرفیت‌ها برای ارائه بهترین خدمات به مردم استفاده کنند تا شاهد ترویج حس امیدواریم و رضایت‌مندی در بین مردم باشیم.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه قرآن کریم برنامه زندگی برای مسلمانان است، ادامه داد: مدیران دستگاه‌های اجرایی به نکات اخلاقی و اجتماعی قرآن مجید توجه داشته باشند.

کد خبر 4449080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha