پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ بهمن ۱۳۸۵، ۱۲:۲۳

رئیس دانشگاه تهران در دیدار هیأت دانشگاهی لاساپینزا ایتالیا از دانشگاه تهران :

ملاقات های آکادمیک صلح آمیزترین روابط در سطح بین المللی است / روابط دانشگاه های تهران و لاساپینزا توسعه می یابد

ملاقات های آکادمیک صلح آمیزترین روابط در سطح بین المللی است / روابط دانشگاه های تهران و لاساپینزا توسعه می یابد

در میان شیوه های مختلف دیپلماسی ما به دیپلماسی آکادمیک اعتقاد داریم و معتقدیم ملاقات های آکادمیک بهترین و صلح آمیزترین روابط در سطح بین المللی است و امیدواریم این نوع روابط راه صلح و همزیستی را برای کشورها باز کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله دکتر عمید زنجانی در دیدار هیأت دانشگاهی لاساپینزا ایتالیا از دانشگاه تهران ضمن ابراز خشنودی از حضور هیأت ایتالیایی در دانشگاه با اشاره به تفاهم نامه بین دانشگاه تهران و لاساپینزا گفت: امیدوارم تفاهم نامه فعال شود و همکاری دو دانشگاه به ویژه درخصوص تبادل استاد و دانشجو گسترش یابد.

وی همچنین با تأکید بر روابط تاریخی ایران و ایتالیا اظهار امیدواری کرد، روابط دانشگاهی دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.
رئیس دانشگاه افزود: دانشگاه تهران در صدد ایجاد دوره های آموزشی مشترک با دانشگاه های بین المللی است و امیدواریم زمینه این نوع همکاری بین دانشگاه تهران و لاساپینزا فراهم شود.

معاون امور بین الملل دانشگاه لاساپینزا نیز در این دیدار با ابراز خوشنودی از حضور در دانشگاه تهران بر گسترش روابط دو دانشگاه تأکید کرد و گفت: ما در صدد ارتقاء سطح روابط با دانشگاه تهران هستیم.

دکتر موسوی موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز با بیان این مطلب که دانشگاه تهران مأموریت بین المللی کردن علوم را در ایران بر عهده دارد گفت: یک رکن برای تولید علم جهانی ارتباطات دانشگاهی در سطح بین المللی است که دانشگاه تهران به این منظور با 110 دانشگاه جهان تفاهم نامه همکاری دارد.

معاون پژوهشی دانشگاه افزود: دانشگاه تهران برای برقراری ارتباطات بین دو دانشگاه، چاپ مقالات و کتاب های دانشگاهی با دانشگاه لاساپینزا آمادگی دارد.

دو طرف در این دیدار همچنین درباره ایجاد دوره های تحقیقاتی مشترک، تبادل استاد و دانشجو و گسترش همکاری های دانشگاهی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

هیأت دانشگاهی لاساپینزا ایتالیا به سرپرستی معاون امور بین الملل این دانشگاه با رئیس دانشگاه تهران دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار که سفیر ایتالیا نیز حضور داشت دو طرف درباره گسترش همکاری های دانشگاهی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 445077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha