به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، آنها امیدوار هستند تا پایان سال 2008 مجوز آن را دریافت کنند.
اداره ملی امنیت هسته ای آمریکا 88 میلیون دلار را در سال مالی 2008 درخواست کرده که این رقم 27 میلیون دلار بالاتر از سال جاری است.
به نوشته این روزنامه، اقدامات آمریکا برای توسعه کلاهک جدید در زمانی صورت می گیرد که دولت جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا در تلاش است تا مانع ایران و کره شمالی در دستیابی به سلاحهای هسته ای شود و همچنین تلاش می کند تا از توسعه زرادخانه های کشورهایی همچون هند و پاکستان جلوگیری کند.
پیش از این نیز روزنامه واشنگتن پست از برنامه آمریکا برای ادامه توسعه نسل جدید تسلیحات هسته ای خبر داده بود.
این روزنامه در گزارش خود نوشته بود : با وجود اینکه مطالعات جدید نشان می دهد که انباشت تسلیحات هسته ای بیش از مقداری است که تصور آن می رفت، اما شورای تسلیحات هسته ای آمریکا درصدد است تا توسعه برنامه های تسلیحات هسته ای جدید را ادامه دهد.
نظر شما