پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۲۲:۳۹

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران:

شهدا نشان دهنده مسیر اصلی اسلام و راه ولایت هستند

شهدا نشان دهنده مسیر اصلی اسلام و راه ولایت هستند

ورامین- رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: شهدا نشان دهنده مسیر اصلی اسلام و راه ولایت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی شامگاه چهارشنبه در مراسم یادواره ۱۴ شهید ورامین طی سخنانی گفت: شهدا مایه مباهات و افتخار جامعه ما هستند و باید به این عزیزان که در برهه های مختلف جان خود را فدا کردند، تا کشور ما و انقلاب اسلامی با اقتدار در برابر دشمنان متجاوز بایستد، ببالیم.

وی افزود: شهدا نه تنها اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشور در دست متجاوزان باقی بماند، بلکه آسایش و امنیت امروزی آن‌ها نیز مدیون از جان گذشتگی ایثارگران این عزیزان است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با بیان این که شهدا بدون چشم داشت، جان خود را در طبق اخلاص نهادند، گفت: امروز نیز شهدا به عنوان چراغ راه جامعه هستند و این عزیزان نشان دهنده مسیر اصلی ولایت و اسلامند.

محمودی گفت: تا زمانی که در مسیر این بزرگواران گام برداریم، پیروز و سربلند هستیم و هرگاه از این مسیر باز بمانیم، به ناچار شکست خواهیم خورد.

کد خبر 4452729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha