پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

برای خنثی سازی عملیات‌های مقاومتی؛

تل‌آویو ۵۰۰ دوربین مداربسته هوشمند در قدس اشغالی نصب می‌کند

تل‌آویو ۵۰۰ دوربین مداربسته هوشمند در قدس اشغالی نصب می‌کند

منابع فلسطینی در قدس اشغالی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی قصد نصب ۵۰۰ دوربین مداربسته هوشمند در مناطق مختلف قدس اشغالی را دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، منابع فلسطینی در قدس اشغالی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی قصد نصب ۵۰۰ دوربین مداربسته هوشمند در مناطق مختلف قدس اشغالی را دارد.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی با این کار می‌خواهد با شدت بیشتری تحرکات فلسطینیان در قدس را زیر نظر داشته باشد و هرگونه عملیات مقاومتی آنان علیه نظامیان و اشغالگران صهیونیست را خنثی کند.

این تدابیر در حالی اتخاذ می‌شود که رژیم صهیونیستی چندین هفته است از بازداشت مجری عملیات برکان ناکام مانده است.

در این عملیات، اشرف نعالوه جوان فلسطینی به گروهی از صهیونیست‌ها حمله کرد که طی آن دو صهیونیست به هلاکت رسیده و یک نفر دیگر زخمی شد.

رژیم صهیونیستی به رغم تجهیزات جاسوسی و امنیتی پیشرفته‌اش و با وجود همکاری امنیتی با سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان تاکنون نتوانسته کوچکترین سرنخی از این جوان فلسطینی به دست بیاورد.

کد خبر 4454817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha