پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۱۵

تهرانی ها امسال ۱۸ روز بیش از سال گذشته هوای سالم داشتند

تهرانی ها امسال ۱۸ روز بیش از سال گذشته هوای سالم داشتند

معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: هوای شهر تهران امسال ۱۸ روز کمتر از سال گذشته آلوده بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رستگاری معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران، در رابطه با آغاز فصل سرما و وارونگی دما و همچنین افزایش آلودگی هوا اظهار کرد: حجم منابع تولید کننده آلایندگی در هوای تهران بسیار زیاد است، چراکه بیش از ۳.۵ میلیون خودرو و به همین تعداد موتورسیکلت در سطح شهر تردد می‌کنند.

وی افزود: منابع ساکن فراوانی همچون موتورخانه‌ها، واحدهای صنعتی و نیروگاه‌ها در شهر تهران وجود دارد که آلودگی زیادی را ایجاد می‌کنند.

رستگاری در ادامه بیان کرد: به دلیل اقدامات مهمی که طی ۴ سال گذشته در راستای کاهش آلودگی هوای شهر تهران انجام شد، تعداد روزهای آلوده پایتخت امسال نسبت به سال گذشته ۱۸ روز کمتر بود.

معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران تصریح کرد: در سال گذشته، از همان ابتدای آبان ماه در روزهای آلودگی هوا شرایط ناسالم را تجربه کردیم و این احتمال وجود دارد که امسال نیز آلودگی هوا داشته باشیم.

وی ادامه داد: در شهر تهران در نیمه دوم سال گرد و غبار با منشأ داخلی کمتر خواهد بود و زمانی که بارندگی اتفاق می‌افتد احتمال بروز پدیده گرد و غبار کمتر می‌شود.

کد خبر 4459760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha