به گزارش خبرنگار مهر در کرج، راهپیمایی 22 بهمن امسال راس ساعت 30/9 دقیقه به طور همزمان در شهرستان های کرج ، ساوجبلاغ ، شهریار ، نظرآباد و شهرهای کمالشهر، ماهدشت ، محمدشهر و بخش اشتهارد انجام می شود.
راهپیمایی 22 بهمن در کرج از میدان شهدا آغاز می شود و پس از طی مسیر خیابان دکتر بهشتی ، چهارراه امام و میدان قدس در مصلای نمازجمعه این شهرستان به پایان می رسد.
این راهپیمایی در شهرستانهای ساوجبلاغ از میدان ساعت تا مصلای نمازجمعه ، در نظرآباد از میدان آزادگان تا مصلا، در کمالشهر از چهارراه ولیعصرتا مسجد جامع ، در ماهدشت از میدان ساعت تا میدان آزادگان و راهپیمایی در شهریار از میدان فرمانداری تا مصلا و در مسیر دیگری از مسجد جامع تا مصلا انجام می گیرد.
در بخش های شهرستان های غرب استان تهران نیز راهپیمایی 22 بهمن به صورت مجزا انجام می شود.
فرمانده انتظامی استان تهران در این خصوص اظهار داشت: تمهیدات انتظامی و ترافیکی ویژه ای در این روز در شهرستانهای غرب استان تهران اندیشیده شده است.
سردار رضا زارعی افزود : مردم می توانند با توقف خودروهای خود در مکان های مشخص شده به راحتی در راهپیمایی شرکت کنند.
وی از مردم خواست که برای سهولت در امر حمل و نقل و جلوگیری از پیچیدگی ترافیکی از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.
نظر شما