پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آذر ۱۳۸۲، ۱۵:۴۹

معاون وزير نيرو در امور تحقيقات و منابع انساني:

بيش از دو هزار پروژه تحقيقاتي در صنعت آب و برق به نتيجه رسيده است

در برنامه سوم توسعه ساليانه 120 ميليارد ريال در بخش تحقيقات وزارت نيرو هزينه شده كه با بودجه بيش از دو هزار طرح تحقيقاتي به نتيجه رسيده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، معاون وزير نيرو درامور تحقيقات و منابع انساني در حاشيه نخستين همايش پژوهشگران وزارت  نيرو گفت: درطول برنامه سوم ساليانه 120 ميليارد ريال در بخش تحقيقات هزينه شده كه دروزارت نيرو نيز به طور متوسط ساليانه 700 هزار پروژه و در مجموع دوهزار پروژه به نتيجه رسيده است .
سعيد خرقاني افزود: اولويت ها و موضوعات تحقيقات از 5 سال گذشته تعيين مي شود كه در سال جاري فن آوري نيز به آن اضافه شده است.
وي اضافه كرد: وزارت نيرو چهارمين وزارتخانه بعد از وزارتخانه هاي علوم تحقيقات و فناوري ، بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و جهاد كشاورزي در جذب بودجه هاي تحقيقاتي است.
خرقاني درباره حمايت از پايان نامه هاي دانشجويي گفت : وزارت نيرو از پايان نامه هاي دوره قوق ليسانس و دكتري حمايت مي كند.
وي  افزود: وزارت نيرو براي هر پايان نامه در دوره فوق ليسانس 5 ميليون تا 10 ميليون ريال و دردوره دكتري نيز با توجه به نوع پروژه متفاوت خواهد بود.

 

کد خبر 44664

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha