به گزارش خبرنگار مهر، مسیح معصومی صبح شنبه در جمع خبرنگاران در محل شهرداری زنجان، به توسعه فضای سبز در شهر زنجان اشاره کرد و گفت: امسال شهرداری زنجان با برنامه ریزی که انجام داده به توسعه فضای سبز در شهر زنجان تأکید جدی دارد.
وی به سرانه فضای سبز در شهر زنجان اشاره کرد و گفت: سرانه فضای سبز در شهر زنجان ۱۳.۵ مترمربع است، در این شرایط وضعیت شهر زنجان در بحث فضای سبز بسیار خوب است.
شهردار زنجان گفت: برای تأمین سلامت در جامعه باید به توسعه فضای سبز توجه شود.
معصومی افزود: یکی از ضرورتهای امروز برای حفظ محیطزیست، تداوم ارتباط مردم با این مقوله است و نباید به افزایش سرانه فضای سبز شهروندان بیتفاوت باشیم.
شهردار زنجان به استانداردسازی پارکها و بوستانها در شهر زنجان اشاره کرد و افزود: با نظارتهای انجامشده ستهای بازی، سیستم روشنایی پارکها در شهر زنجان با دقت بررسی شد.
معصومی بر کیفی سازی پارکها اشاره کرد و افزود: توجه به این امر مهم باعث میشود شهروندان بهتر از فضای سبز استفاده کنند.
نظر شما