پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۲

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد خبر داد:

یزد میزبان کنگره شهدای جامعه پزشکی جهان اسلام ویژه مدافعان حرم

یزد میزبان کنگره شهدای جامعه پزشکی جهان اسلام ویژه مدافعان حرم

یزد ـ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد از برگزاری کنگره شهدای جامعه پزشکی جهان اسلام ویژه مدافعان حرم در یزد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حرازی‌زاده صبح امروز در نشستی خبری با اشاره به رویدادهای مهمی که طی دو هفته توسط هلال احمر برگزار می‌شود، اظهار داشت: همایش سراسری معاونان جوانان هلال احمر کل کشور، مانور زلزله، کنگره شهدای جامعه پزشکی جهان اسلام ویژه مدافعان حرم، بیست و نهمین دوره مسابقات ملی رفاقت مهر و رویداد ملی کویرنوردی از جمله این برنامه‌ها است.

وی بیان کرد: کنگره شهدای جامعه پزشکی جهان اسلام ویژه مدافعان حرم توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با مشارکت هلال احمر یزد برگزار می شود.

حرازی‌زاده با بیان اینکه شش شهید مدافع حرم از امدادگران هلال احمر بوده‌اند، خاطرنشان کرد: این کنگره قرار است هفتم آذرماه در سالن شهید پاکنژاد یزد برگزار شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد همچنین از برگزاری مانور زلزله در یزد خبر داد و یادآور شد: این مانور نیز در هفتم آذرماه ساعت ۹ صبح در تمام مدارس استان برگزار خواهد شد و ۲۰ مدرسه در شهر یزد به طور شاخص برگزار کننده این مانور استانی هستند.

وی یادآور شد: استان یزد به جز مناطقی از شهرستان بهاباد، تاکنون به لحاظ وقوع زلزله ایمن بوده و کمتر دچار حوادث طبیعی شده اما در هر حال نیاز است با برگزاری مانورهایی، ضمن سنجش آمادگی امدادگران و ارزیابی آنها، آمادگی لازم را برای مواقع بحران کسب کنیم.

حرازی زاده در مورد میزبانی هلال احمر یزد از همایش سراسری معاونان جوانان هلال احمر کشور نیز بیان کرد: تلاش ما برای انجام این میزبانی، گسترش نمایش فعالیت‌های بشردوستانه در شهر جهانی یزد بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: هلال احمر از جمله سازمان‌هایی است که عمده فعالیت‌های آن توسط اعضا و داوطلبان انجام می‌شود و به طور قطع با توجه به محدودیت نیروهای ثابت، می توانیم با افزایش پتانسیل اعضا، فعالیت‌های بیشتری در سطح استان انجام دهیم.

حرازی زاده عنوان کرد: هلال احمر در زمان جنگ مسئولیت امدادرسانی و در زمان صلح، مسئولیت آمادگی نیروها و تکمیل تجهیزات امدادی را بر عهده دارد که به همین منظور، اقدامات متعددی از جمله مسابقات رفاقت مهر برگزار می شود.

کد خبر 4466725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha